Demircs
Üye
Böyle sıçramayla falan yanına geliyorlar anında ölüyorumBu karekterlerle oynadığında rakibin sana yaklaştığında geri çekilip uzaktan atmaya devam edeceksin. Yani yanına yaklaştırmamaya, yanına gelince kaçmaya çalışacaksın. Her karektere uygun kitabeler var. Şu kitabe iyidir diyemem. Açıklamalarını oku uygun olanı al. Sp %20 nin altına dusunce koruyan kalkan var o her karaktere uygundur al
o kalkan patlamıo dikkatli okursan patlayan kalkan diye etrafında oluşan hasar emen kalkanı kastettini anlarsın100 runik bahse bastım gümüş yazıt verdi böyle insafsızlık olur mu yaw milleye seher titanı çıkıomuş bana gelene bakYok ben 12-b yi sormuştum. 1.skildeki atılan kalkanı 3.skille nasıl patlatıyoruz diye
Bu hünerlerde yan taraflarında amblemle açılan 2. 3. 4. Bölüm var sonra sayfa 2 diyor onlarımızın açayım hep ?Her karekterin ayrı bir güzelliği var. Takım oyunu olduğu için her birinin bi yararı mutlaka oluyor. Sen haftalık ucretsizleri oyna ve en çok hoşuna gideni alırsın. Fighter alacaksan Fighter hunerlerini aç, 5 tane huneride takviyenin içindeki hareket hızına aktar. Önce tabletlere gumuş yazıt ekle ilerde altınla değiştirirsin( bazı kitabelerde altınla değişip 5 rakamına ulaştırıyorsun)
Şuanda 2 Gümüş 2 bronz ekli tablete yükseltmek için Altını nereden bulucamMaritus karakterini aldım az önce çok iyi .Her karekterin ayrı bir güzelliği var. Takım oyunu olduğu için her birinin bi yararı mutlaka oluyor. Sen haftalık ucretsizleri oyna ve en çok hoşuna gideni alırsın. Fighter alacaksan Fighter hunerlerini aç, 5 tane huneride takviyenin içindeki hareket hızına aktar. Önce tabletlere gumuş yazıt ekle ilerde altınla değiştirirsin( bazı kitabelerde altınla değişip 5 rakamına ulaştırıyorsun)
windows phonede oynuyosan teşkilatıma gelebilirsin , teşkilat bölümüne MODA yazarsan çıkar nickim rhapsody99 , 36lvlim şuan . tavsiye istersen amblemi ilk yazıta yatır. benim gibi 17k verme savaereArkadaşlar bende şimdi indiriyorum oyunu yeni başlayanlar için tavsiyelerin iz varsa alabiliriz. Oyun hakkında pek bi bilgim yok
Androidde oynuyordum kitabe aldım ama nasıl bi şey ne işe yarıyo bilmiyorum ve de oyunlar nasıl bitiyor belli bir süre mi var yoksa en büyük kuleyi mi yıkmalıyız rakibin ?windows phonede oynuyosan teşkilatıma gelebilirsin , teşkilat bölümüne MODA yazarsan çıkar nickim rhapsody99 , 36lvlim şuan . tavsiye istersen amblemi ilk yazıta yatır. benim gibi 17k verme savaeredükkan bölümünde 750amblem karşılıgı 50 runik veriyo onuda al etkinliktende kas 105 runik olunca fısıldayan guç kitabesi alırsın.
teşkilatıma gelir msn , 6 üye var şuanda hepsi turk bide maxicepten gelecek biri var.ben wpde oynuyorum bana göre fiyatına göre en ii karakterler,kagax,mistik,migrove son zamanlarda kagaxla ii oynamaya başladım
benide alırmısın teşkilatına ipad'den oynuyorum.. 16 levelim amblemle marithius (savaş mühendisi) ve elf'i aldım birlikte oynamayı öğretebilirsin..birde 1000'in üzerinde elmasım var.. hangi karakteri almam daha doğru olur.. yeni gelen altın sarısı bi karakter var oynuyanları gördüm pek beğenmedim bana o elmaslarla napmam gerektiğini anlatabilecek varmı acaba ? kitabeye mi basmalıyım yada napmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..teşkilatıma gelir msn , 6 üye var şuanda hepsi turk bide maxicepten gelecek biri var.
nirvana benim lvl 15 nickim realextreme katılırım teşkilata
benide alırmısın teşkilatına ipad'den oynuyorum.. 16 levelim amblemle marithius (savaş mühendisi) ve elf'i aldım birlikte oynamayı öğretebilirsin..birde 1000'in üzerinde elmasım var.. hangi karakteri almam daha doğru olur.. yeni gelen altın sarısı bi karakter var oynuyanları gördüm pek beğenmedim bana o elmaslarla napmam gerektiğini anlatabilecek varmı acaba ? kitabeye mi basmalıyım yada napmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..
Şimdi o 3 kitabeyide alsam 4er tane yazıt ekleniyor ya hani onların hepsini saldırı Hızı olan yazıt eklesem hızlı saldırırmı hero ? Bide o Kitabeleri nasıl seviyesini yükseltcezFısıldayan kitabe arzu kitabesi ve %20 altında hasar emer mavi renk kitabe var onuda al hangi heroyu oynucaksan ona göre yazit wkle içkerine sonra kitabeler doldugunda aktif et bu kadar oyun içi kombinasyon ogren herona göre oyun bu kadar basit
yok hızlı saldırmaz . %1 gibi minik degerler oluyo oda altın yazıtlarda gumus ve bronz daha dusuk . burdaki amaç kitabenin etkisini açmak . kitabe bolumune girer girmez duzenleye tıkla orda 4 bronz 1 gumus seçenekleri var . yazıtların ne verdigine çokda takılma muhim olan katibayi etkinleştirmek zaten yükseltince rastgele ozellik verio.4 hız veren gumus yazıtı birleştirirsen sana 1 bp yenilemesi veren altın yazıt verebilir . direk gumusleri basarsanda gozle gorulur hız gelmez hiç bi zaman .kitabeler etkin olmak için belli miktar düzen ve kaos enerjisi ister bronz 3 , gumuş 4 , altın da 5 enerji verir .Off ne kadar sık atar oldu bunun bi nedeni var mı bilen varsa sölesinŞimdi o 3 kitabeyide alsam 4er tane yazıt ekleniyor ya hani onların hepsini saldırı Hızı olan yazıt eklesem hızlı saldırırmı hero ? Bide o Kitabeleri nasıl seviyesini yükseltcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?