yazıyo zaten :D
punqermojo Üye Konu Sahibi berkan1997' Alıntı: samsung s5233a star Genişletmek için tıkla ... o telefon çok hoşuma gidiyor
punqermojo Üye Konu Sahibi S'nek Valesi' Alıntı: N79 süper ya..Multimedia canavarı Genişletmek için tıkla ... çocugun tekinde görmüştüm
S'nek Valesi' Alıntı: N79 süper ya..Multimedia canavarı Genişletmek için tıkla ... çocugun tekinde görmüştüm
OğuzcanAbi Üye nokia n73+5800xpm+hp ipaq 614c+arada bide nokia n900 çünkü sadece (n900) benim deil ama onu almak için 3 telefonumuda veririm
nokia n73+5800xpm+hp ipaq 614c+arada bide nokia n900 çünkü sadece (n900) benim deil ama onu almak için 3 telefonumuda veririm
WitchKing Üye nokia n73+5800xpm+hp ipaq 614c+arada bide nokia n900 çünkü sadece (n900) benim deil ama onu almak için 3 telefonumuda veririm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıkla windows defenderi indiiirrr Genişletmek için tıkla ... ebeyin nikahı (yanlış anlama çok telefonun var diye dedim)
nokia n73+5800xpm+hp ipaq 614c+arada bide nokia n900 çünkü sadece (n900) benim deil ama onu almak için 3 telefonumuda veririm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tıkla windows defenderi indiiirrr Genişletmek için tıkla ... ebeyin nikahı (yanlış anlama çok telefonun var diye dedim)
minoo Üye samsunq s5233 star..(wifi yok ) ama deqştrcem bunu satcam nokia e63 alcam kırmızısından --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: o telefon çok hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla ... evt qzeldr bizim star'ımz
samsunq s5233 star..(wifi yok ) ama deqştrcem bunu satcam nokia e63 alcam kırmızısından --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: o telefon çok hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla ... evt qzeldr bizim star'ımz