>->->Herkez Okul Sıralarındayken Olan Bir Anısını Anlatsın.<-<-<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
>->->Herkez Okul Sıralarındayken Olan Bir Anısını Anlatsın.<-<-<
Benim aklıma gelen en komik anı;
Bir gün yazılı oluyoruz Lise 1 deyim kopya çekecez.Bekledik hoca kağıtları dağıttı,şimdi bir erkek arkadaşımız var dersleri hep 4-5 girdik yazılıya her neyse hoca a-b yaptı:) Bir arkadaşında dersi 1'di akıllı arkadaşda buna yardım edecek diye kopya veriyor:)Bir Baktım Biri A Diğeri B Söylemesem kopya cekcez die güme gideceklerdi:kop:

Nazy

Nazy

Üye
3. sınıfta yanımdaki arkadaşım benden önce parmak kaldırdı diye parmağını kırmıştım

qurbuz

qurbuz

Üye
yuhhh artık nazyy :box

oguziverson

oguziverson

Üye
lise 3 teyiz manyaq bi çocuk var almanca sınavında sınıfın en ineğinden kopya çekio sınavadada 4 grup var a-d-c-d olarak yan yanalar sonuç inek olan 100 kopya çeken 14 :D:D:D:D ama bu olaya rağmen sınavı hiç kopya çekmeden bitiren bi arkadaşta 05 aldı :D:D:D ne adamlar var hayatta ya:D

aspıre

Üye
Ben 7.sınıfta arkadaşa silgi atarken hoca birden yürüdü ve kafaya geldi silgi biz gülmekten öldük..hoca dedi kim attı onu kimseden çıt yok..sonra dedi demezseniz hepinizi disipline veririrm bende ''ben yaptım'' dedim.hoca da dürüst olduğun için affettim d.dedi

eren6523

eren6523

Üye
lise 3. sınıftayken edebiyat yazılısında olan bir olay, benim edebiyatım zayıftı yanımdaki çocukta sınıfın en çalışcanıydı.Edebiyat hocasıda tam bir psikopattı 8 gurp filan yapardı kimse kopya çekemezdi.Sonra nasıl olduysa bi karışıklık oldu galiba bir baktım yanımdaki ve benim grubum aynı, ben tabi full kopya çektim :islik çocuk 85 aldı ben 90 aldım işin komik tarafı (:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lise 3 teyiz manyaq bi çocuk var almanca sınavında sınıfın en ineğinden kopya çekio sınavadada 4 grup var a-d-c-d olarak yan yanalar sonuç inek olan 100 kopya çeken 14 :D:D:D:D ama bu olaya rağmen sınavı hiç kopya çekmeden bitiren bi arkadaşta 05 aldı :D:D:D ne adamlar var hayatta ya:D

Ben 7.sınıfta arkadaşa silgi atarken hoca birden yürüdü ve kafaya geldi silgi biz gülmekten öldük..hoca dedi kim attı onu kimseden çıt yok..sonra dedi demezseniz hepinizi disipline veririrm bende ''ben yaptım'' dedim.hoca da dürüst olduğun için affettim d.dedi

lise 3. sınıftayken edebiyat yazılısında olan bir olay, benim edebiyatım zayıftı yanımdaki çocukta sınıfın en çalışcanıydı.Edebiyat hocasıda tam bir psikopattı 8 gurp filan yapardı kimse kopya çekemezdi.Sonra nasıl olduysa bi karışıklık oldu galiba bir baktım yanımdaki ve benim grubum aynı, ben tabi fll kopya çektim :islik çocuk 85 aldı ben 90 aldım işin komik tarafı (:
Hepinizin anıları birbirinden güzel;)

NobLe

NobLe

Üye
Bir keresinde Atelyedeyiz arkadaş üşüyordu elektrikli ısıtıcıyı açtı ısınmaya çalışıyodu bende gıcıklık olsun diye;
- Hoca açmamıza kızıyor kapat, dedim
Arkadaş;
- Yürü git ne kızcak yaa, dedi
ben ısıtıcıyı kapattım arkadaşta ısıtıcıyı tekrar açtı bende geçtim yerime oturdum sonra ortalıgı bir koku kapladı sonra çok hafif bir sis ne oluyor falan diyoduk biz sonra hoca içeri daldı kim yaktı ısıtıcıyı diye sordu arkadaş çıktı ben yaktım hocam dedi hoca dedi sen delimisin trafa bozuk burayı havaya mı uçurmak istiyorsun dedi o günden beri arkadaşın adı kundakçı olarak kaldı...:)

Netsky™

Netsky™

Üye
3. sınıfta yanımdaki arkadaşım benden önce parmak kaldırdı diye parmağını kırmıştım

:oha:

--------------- Ekleme ---------------

Bir keresinde Atelyedeyiz arkadaş üşüyordu elektrikli ısıtıcıyı açtı ısınmaya çalışıyodu bende gıcıklık olsun diye;
- Hoca açmamıza kızıyor kapat, dedim
Arkadaş;
- Yürü git ne kızcak yaa, dedi
ben ısıtıcıyı kapattım arkadaşta ısıtıcıyı tekrar açtı bende geçtim yerime oturdum sonra ortalıgı bir koku kapladı sonra çok hafif bir sis ne oluyor falan diyoduk biz sonra hoca içeri daldı kim yaktı ısıtıcıyı diye sordu arkadaş çıktı ben yaktım hocam dedi hoca dedi sen delimisin trafa bozuk burayı havaya mı uçurmak istiyorsun dedi o günden beri arkadaşın adı kundakçı olarak kaldı...:)

:eller:

AngeLSlayeRS

AngeLSlayeRS

Üye
3. sınıfta arkadaşım beni kızlar tuvaletine itti diye gözünü morartmıştım:boxİşin garip tarafı sonra gidip abisine söyledi. " Küçücük çocuktan dayak mı yedin? " diye bide abisinden dayak yemişti:ehe:kop:

iremm

iremm

Üye
3. sınıfta arkadaşım beni kızlar tuvaletine itti diye gözünü morartmıştım:boxİşin garip tarafı sonra gidip abisine söyledi. " Küçücük çocuktan dayak mı yedin? " diye bide abisinden dayak yemişti:ehe:kop:

:ehe:ehe:ehe:ehe komikti bu...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Fen Bilgisi sınavı.
Küçük praetor derslerden nefret eden yaramazın teki, işi gücü basktbol-satranç-tiyatro vs...

Kağıda bir baktı, hiç bir soruyu bilmiyor.
Yanında oturan arkadaşından yardım istedi ama o da praetor'dan beter.
Dedi ki zeki praetor, sen bildiğin soruları cevapla ben de öyle yapayım, sonra kağıtları değiştiririz, bilgilerimizi birleştirmiş oluruz.
Öyle de yaptılar.

1 hafta sonra Fen hocası çağırır ikiliyi :gul:
İsimler kapatır ve der ki,
-praetor, hangi kağıt senin?

İnanın yazılarımız o kadar alakasız ki ben bile farkedemedim hangisi benim :ehe Yarısında onun yazısı var, yarısında benim yazım...

Sonra hoca isimleri bir açtı ki hoca, iki kağıtta da arkadaşın ismi yazıyor :ehe
Ben de zekiyim ya, hocam bunların ikisi de ben değilim, benimle ilgili değil dedim :ehe

Yemedi tabii...

Ceza olarak ne mi aldık?
Hiçbir ceza verilmedi! Notumuz bile kırılmadı!

Zira ikimizin yaptığı kağıtlardaki toplam not 25 ti :ehe:ehe:ehe

Nazy

Nazy

Üye
Fen Bilgisi sınavı.
Küçük praetor derslerden nefret eden yaramazın teki, işi gücü basktbol-satranç-tiyatro vs...

Kağıda bir baktı, hiç bir soruyu bilmiyor.
Yanında oturan arkadaşından yardım istedi ama o da praetor'dan beter.
Dedi ki zeki praetor, sen bildiğin soruları cevapla ben de öyle yapayım, sonra kağıtları değiştiririz, bilgilerimizi birleştirmiş oluruz.
Öyle de yaptılar.

1 hafta sonra Fen hocası çağırır ikiliyi :gul:
İsimler kapatır ve der ki,
-praetor, hangi kağıt senin?

İnanın yazılarımız o kadar alakasız ki ben bile farkedemedim hangisi benim :ehe Yarısında onun yazısı var, yarısında benim yazım...

Sonra hoca isimleri bir açtı ki hoca, iki kağıtta da arkadaşın ismi yazıyor :ehe
Ben de zekiyim ya, hocam bunların ikisi de ben değilim, benimle ilgili değil dedim :ehe

Yemedi tabii...

Ceza olarak ne mi aldık?
Hiçbir ceza verilmedi! Notumuz bile kırılmadı!

Zira ikimizin yaptığı kağıtlardaki toplam not 25 ti :ehe:ehe:ehe
harika:kop:

ben yine ilkokuldaki bir anımı anlatayım
yıl sonu eğlencelerinde ufak bir tiyatro gösterisi düzenlenmişti
melekler ve şeytanlar diye
ben şeytandım:ehe
biz köye zarar verirken melekler gelip bize büyü yapacaktı bizde ölecektik
neyse büyü yaptılar öldük
gösteri bitimine doğru tam benim öldüğüm yerin üstünde melekler seyircilere eğilerek selam verdi
fotoğraf çeken herif ise tamda benim ölüyken gözlerimi açıp meleklerden birinin eteğinin altını izlediğimi çekmiş.
rezil bir durum:mahcup:

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
bu yıl yani lise 2. sınıftayım coğrafya en iyi dersim yazılıdayız, yanımda daha 2 gün önce kawga ettiğim cocuk war bana kopya wer deyip duruyo oda coğrafyadan hiç anlamaz... ama gerizekalı kağıtlardaki soruların farklı olduğunu bilmio.. ben ne yaptım sanki kağıtlar aynıymış gibi cewapları söledim çocuğa:D.. bir hafta sonra hoca ikimizide yanına çağırdı, hoca yanımdaki çocuğa bakıp gülüyo.. hoca çocuğa "lan gerizekalı kağıtta n görmüşsen yazmışsın ama hesaba katmadığın sorular farklıydı" deyince tüm sınıf yıkıldı tabii:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
harika:kop:

ben yine ilkokuldaki bir anımı anlatayım
yıl sonu eğlencelerinde ufak bir tiyatro gösterisi düzenlenmişti
melekler ve şeytanlar diye
ben şeytandım:ehe
biz köye zarar verirken melekler gelip bize büyü yapacaktı bizde ölecektik
neyse büyü yaptılar öldük
gösteri bitimine doğru tam benim öldüğüm yerin üstünde melekler seyircilere eğilerek selam verdi
fotoğraf çeken herif ise tamda benim ölüyken gözlerimi açıp meleklerden birinin eteğinin altını izlediğimi çekmiş.
rezil bir durum:mahcup:

:kop::kop::kop:
Pis herif :kop:

Yine yanımda oturuyor bu kopya çektiğim arkadaş.

Resim dersindeyiz, ellerimizde uhu...

Çocuk gelip oturmadan az önce elimdeki uhunun yarısını boşalttım sıraya :ehe
Kalkmakta biraz zorlandı ve pantolonu yırtılmadı ama poposunun tam arkasında bembeyez bir lekeyle bütün gün dolaşmak zorunda kalmıştı :ehe:ehe:ehe

blackh4wk

blackh4wk

Üye
lise 3. sınıftayken edebiyat yazılısında olan bir olay, benim edebiyatım zayıftı yanımdaki çocukta sınıfın en çalışcanıydı.Edebiyat hocasıda tam bir psikopattı 8 gurp filan yapardı kimse kopya çekemezdi.Sonra nasıl olduysa bi karışıklık oldu galiba bir baktım yanımdaki ve benim grubum aynı, ben tabi fll kopya çektim :islik çocuk 85 aldı ben 90 aldım işin komik tarafı (:

şanslı çocuk seni :D

eren6523

eren6523

Üye
saoL xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt