yok ne bağımlısı ben sürekli kullanıyom bişey olmadı :hmmm :aha:
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: yok ne bağımlısı ben sürekli kullanıyom bişey olmadı Genişletmek için tıkla ...
Düşünen Adam' Alıntı: yok ne bağımlısı ben sürekli kullanıyom bişey olmadı Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ben bırakıyorum bu düşünme işini.
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sadece düşünme konusunda düşünmek daha iyi gibi.
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: sözle , yazdığın yazı hakkında bağlantı kuramadın değil mi Genişletmek için tıkla ... çok kısır bir bağlantı var
Düşünen Adam' Alıntı: sözle , yazdığın yazı hakkında bağlantı kuramadın değil mi Genişletmek için tıkla ... çok kısır bir bağlantı var
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: Düşünmek için birdaha düşünün Genişletmek için tıkla ... filozof olacaksin düşüne düşüne. o saçlarin tel tel dokulur.
Düşünen Adam' Alıntı: Düşünmek için birdaha düşünün Genişletmek için tıkla ... filozof olacaksin düşüne düşüne. o saçlarin tel tel dokulur.
Baydırman Moderator Düşünen Adam' Alıntı: saçlarım tel tel dökülürse tekrar düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Kel kalirsin
Düşünen Adam' Alıntı: saçlarım tel tel dökülürse tekrar düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Kel kalirsin
bozkirdangelen Üye En iyisi düşünmemeyi düşünmek. Afınıza sığınıyorum, Zaten atalarımız ne demiş "düşün düşün b....r işin"
En iyisi düşünmemeyi düşünmek. Afınıza sığınıyorum, Zaten atalarımız ne demiş "düşün düşün b....r işin"