Tavsiye Herkez Düşüncesini Yazarsa Diğer Arkadaşlarda Yararlanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TERCİHLER VE SEBEPLERİ

• HTC ONE

Kullanılan: 1 25.0%
  • İPHONE 5

• SONNY XPERİA Z

• GENERAL MOBİLE DİSCOVERY

Kullanılan: 0 0.0%
  • SAMSUNG GALAXY S4

Kullanılan: 0 0.0%
  • LG G2

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

xxhacıxx

Üye
    Konu Sahibi
Herkez Düşüncesini Yazarsa Diğer Arkadaşlarda Yararlanabilir
Evet arkadaşlar birçok arkadaşımız yeni telefon alacak ve karar veremiyor.Bunlardan biriside benim bu arada :ehe.Ayrıca arkadaşlar bide bu yeni çıkacak amiral gemilerdende seçim yapacaz
Şimdi Arkadaşlar telefon tercihlerimiz şunlardır;
.İPHONE 5
.SONNY XPERİA Z
.SAMSUNG GALAXY S4
.NOKİA LUMİA 1020
.LG G
2
.HTC ONE
ARKADAŞLAR AYRICA ŞU YAKINDA ÇIKACAK TELEFONLAR ARASINDADA TERCİH YAPALIM
iphone 5s
htc one max
sonny xperia honami

SİZDEN RİCAM ADAM GİBİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN VE GÜZEL YORUMLAR ALALIM

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Lumia 1020

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Honami: Snapdragon 800 Adreno 330 ile 1080p ekranın hakkını verecektir, aynı şekilde LG Optimus G2de ankette honami olmadığı için G2ye verdim oyu.
Honamini kamerası çok daha iyi olacak. Triluminos ekranı da karşılaştırmalarda gayet iyi duruyor (Z Ultra vs GalaxyS4 vs HTC One karşılaştırması) Sony geliştirme imkanı daha açık, tasarımı hoş.

G2: Aynı şekilde 1080pnin hakkını verecek bir donanıma sahip. Ekranı da en az Honami kadar iyi olacaktır. True HD IPS ve zerogaptouch teknolojisini G Prodan biliyoruz, akıyoru :sirit: Kamerası honami kadar olmayacak olsa da gayet iyi ve yeterli geldi, dünkü konuda. Tasarımı hoş yine.

ZUltra: Yine aynı donanım, 6.44inch 1080p triluminos ekran ve acaip ince, gayet hoş duran bir cihaz. Biraz daha büyük olsun tablet gibi olsun, diyenler için. Yine çok şık bir tasarım.

iphone5S donanımı hakkında bilgim olmasa da fazla da bilmem gerektiğini düşünmüyorum, ios zaten akıyor. iphone5de çok iyiydi bu daha da iyi olacak. ios7 ile coşar. Ama ben android seven biri olarak, üsttekilerden birini seçerdim.

HTC One mis gibi bir cihazdı hala da öyle ama bunlar duyurulduktan sonra gidip de htc one almak ne kadar mantıklı olur? snapdragon 800 mü 600 mü tüm olay burada. Aynı şekilde Galaxy S4de hele Xperia Z S4 pro işlemcisi ve 1080p ekranıyla honamiyle karşılaştıralacak bir cihaz olmamalı. Bu paragraftaki 3ünü ayrı karşılaştırırız, üstteki üçünü ayrı.

Keşke güzel bir başlık atsaymışsın da başlıkta yazdığın cümleyi konuda kullansaymışsın.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
eğer uzun omurlu guncelleme ıstıyosan ya 5s yada nexus 5 almalısın ama onemlı değıl dersen ben ya honami ya da g2 bıde 5s olabılır

Joker.

Joker.

Üye
Her yıl veya 2 yılda bir telefon değiştiriyorsan android bir cihaz al derim ancak yok ben 3-5 yıl idare edicem dersen Apple bir cihaz al (yok benim her türlü fazla param var dersen Appleden şaşma :D )

xxhacıxx

Üye
    Konu Sahibi
55gösterm ve 5 cevap 2si benm :/

drivenn

Üye
benim tercihim iphone 5 yada lumia 1020 olurdu ki 5s i bekliyorum ona gore 5s yada lumia 1020 alacagim android stabil degil ve bir süre sonra cok fazla kasıyor. İosu ipad minimden biliyorum cok iyi ve uygulamalar kaliteli gercekten. Lumia 1020ye gelirsek en basta kamerası cezbediyor fotografa meraklıyım ve profesyonel makinem var ancak o kadar agırlık tahmin edersiniz insan her an yanında tasıyamıyor ve wpnin de stabil oldugu söyleniyor.

xxhacıxx

Üye
    Konu Sahibi
wpde market olsa keşke nefessiz alırım