Herkez buraya baksın !!! [ KD PLAYER ] Sorunu çözüldü...

Sponsorlu Bağlantılar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
arkadaşlar sorun o değil türkçe karakter değil mesela telefonun kendi mp3 playerinde bi şarkıyı dinlerken yarıda bırakmışsanız o zaman da çalışmıyo ona da bakın.

NKFVAS1905

Üye
programın üzerine gelip; seçenekler kısmında uygulama erişimine giriyoruz.

Veri Erişimi/Kullanıcı Verisi Okuma/Her Zaman Sor'u seçiyoruz.
Veri Erişimi/Veri Ekle ve Düzelt/Her Zaman Sor'u seçiyoruz.

daha sonra programı açıyoruz henüz kütüphane de müzk olmadıgı için ve parça listesi hazırlamamız gerekiyor. bunun için "0" tuşuna basıyoruz Playlists/Create a playlist e girip oluşturacağımız listeye parça seçiyoruz.. buradan dosyalara sırayla açtıgımız için bizde sürekli veri erişimi için izin ister ve parça geçişlerinde de aynı şeyle karşılaşırız. bütün parça listelerini oluşturduktan programı kapatıp tekrar; uygulama erişimi/veri erişimi/kullanıcı verisi okuma/izin yok u seçip programı tekrar açtıgımız da parça geçişlerinde aynı şeyle karşılaşmayız ancak parça listemize müzik eklemek için kullanıcı verisi okuma yı her zaman sor yapıp öyle eklemeliyiz Telefon Tercihlerinden uygulama seslerini açık tutmamız gerek yoksa müzik çalar hata verir özellikle buna dikkat edin !!!

e_r_o_lbey

Üye
kardeş ben 6300 kullnıyorum ve kd player var ama kd player ayit temalr olmuyor.uygulama hatası diyor yardımcı olursan sevinirim şimdiden tşk

kinng

kinng

Üye
şarkıların uzantılarına dikkat edin mesela dosya Formatı .MP3 degil .mp3 olacak kücük harflerle yoksa hicbir java mp3 player calmıyor

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
:spr

yussogs

Üye
ben kd player ın temaları açamıyorum hata veriyo

Üst Alt