• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Herkesin aradıgı 16 saniyelik tlf zil ve mesaj sesi istek üzerine yenilendi !!! Sebastian 2010 günc

Sponsorlu Bağlantılar

mars2032

Üye
dostm şu meşhur sesi buldum ama ilkbaşı iyiymiş 10 sanyedn sonra berbat oluyor.:) ismi kent..onu sana yollasam 15 sn düşüreblr msn..

sthenelos

Üye
Kardeş forumda yenıyım Çok rica etsem bna sezen aksu ikili delilik wav müzigini atarmısın ya böyle kısa bişey pekte anlamam ama Onu arıyorum bulamıyorm bulursanız çk sevınırım :)

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
dostm şu meşhur sesi buldum ama ilkbaşı iyiymiş 10 sanyedn sonra berbat oluyor.:) ismi kent..onu sana yollasam 15 sn düşüreblr msn..
cevap yaz ona göre kendimi ayarlim nezman nette oluyosun genelde

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş forumda yenıyım Çok rica etsem bna sezen aksu ikili delilik wav müzigini atarmısın ya böyle kısa bişey pekte anlamam ama Onu arıyorum bulamıyorm bulursanız çk sevınırım :)
kardeş kaç snaiye olsun nerden başlaısn nezman nete geliyosun gel yaz bi

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Herkesın Bunu ıstemesı ne kadar garip Bu sarkıyı gömdüklerini sanıyordum ama sen sımdı acık kalp ameleyatı yapmışssın tebrıkler Emegıne Saglık.
kardeşşş sende ne laflar var böylee harikasın kardeşimmmm süpersin ya :D
benden sana repppp + teşekürrr :D
emege saygın için teşekürelr ayrıca

woouwwww adama bak ya harika laf etmiş ameliyat filan :D :d:

nkfvastar_27

nkfvastar_27

Üye
teşekkürler

gkn1988

Üye
: ) )

mars2032

Üye
hocam msnde size attmı melodiyi parçayı koyarsanz siteye çok sevinrm hocam kolay gelsin..

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkürler..

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
hocam msnde size attmı melodiyi parçayı koyarsanz siteye çok sevinrm hocam kolay gelsin..
ustam sen bana istediqin parçayı at msn den nasıl bişi istiyosan o hale getireyim istersen senin jinglenide katayım ne diyorsun :D havan olur :D

mars2032

Üye
dostum msn konuştuk ve sana attım unuttun mu..:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sizin iyiliğiniz açısından pm ile msn nizi verseniz daha iyi olur

mehmet umut

mehmet umut

Üye
teşekkürler paylaşım için

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Emege saygı teşekürleri çok görmeyin : )

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sana pm attım, orda bahsettiğim birbirinize msn adreslerinizi pm yoluyla vermenizdi

Üst Alt