• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Herkesin aradıgı 16 saniyelik tlf zil ve mesaj sesi istek üzerine yenilendi !!! Sebastian 2010 günc

Sponsorlu Bağlantılar

mars2032

Üye
bu dıtlamalar arasında uzamalar var..flüte benzer bir tazr insan dinleyince aklına deniz geliyor..:D birisinde gördüm bu müziği kent bilmem ne yazıyordu..amanette bulamadım..nokialarda çalıyor..oxigen dostum yardım eeersen büyük sevaba girecen..:) çıldıracam yaa aklımda devamlı ama bulamıyorum..

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
bu dıtlamalar arasında uzamalar var..flüte benzer bir tazr insan dinleyince aklına deniz geliyor..:d birisinde gördüm bu müziği kent bilmem ne yazıyordu..amanette bulamadım..nokialarda çalıyor..oxigen dostum yardım eeersen büyük sevaba girecen..:) çıldıracam yaa aklımda devamlı ama bulamıyorum..

kardeşim aklıma gelmiyorki az bişisini daha anlatsan yada bu böle olmucak sanki bilmece oynuyoz ya sessiz sinama kitlendik kardeş resmen ya dimi :d ismi kent bilmem ne die bakıom nokie filan goole bile çıkmıyor kardeş ya :s nası bişi oldugunu az daha aç bence :d

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Sağol :oke:

rapege

rapege

Üye
saoL

mars2032

Üye
valla hocam bende nasıl daha iyi anlatırım diye düşünüyorum bulamıyorum..:D

mars2032

Üye
valla hocam o olsun..:) ya bu nokialarda ve kaçak telefonlarda çalan herhangi bir şarkının yada filmin müziği değil..flüte benzer bir ses yapısı var nokialaardaki polarisi andırıyor başlayışı..eğer bulamazsak sorun yok hocam..bu kadar uğraşman yeter..artık çarşıda sokakta bu melodiyi duyarsam adını soracağım..:)

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam o olsun..:) ya bu nokialarda ve kaçak telefonlarda çalan herhangi bir şarkının yada filmin müziği değil..flüte benzer bir ses yapısı var nokialaardaki polarisi andırıyor başlayışı..eğer bulamazsak sorun yok hocam..bu kadar uğraşman yeter..artık çarşıda sokakta bu melodiyi duyarsam adını soracağım..:)
kanka adını sorunca banada dön ve yolla çoook merak ettim offffffffffffff kesin bana dön olurmu :d ayrıca özel msj at msn ni filan ordan yollarsın oke :d

medette

Üye
palağim için teşekkürler az bile.emeğinize elinize sağlıkibinlerce teşekkürler.

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Millet özel arşiwe yeni melodi eklendi bilginize !

suphi30

Üye
bunu kim ararki ? arayan bunu napıcak geri dönüşüm kutusu bence

haceganxxx

Üye
teşekkür

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
bunu kim ararki ? arayan bunu napıcak geri dönüşüm kutusu bence
istediler kattım 16 sn lik olsun dediler yaptım ve sende tutmuşsun geri dönüşüm kutusu diosun dur bende senden bişi rica edim sevqili arkadaşım bana 16 saniyelik tiestonun en son çıkardıqı albümünün ilk parçasını katarsan çok sevinirim dur bide seni qörim ..

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2264730' Alıntı:
Yatıya kaldı...:ehe Paylaşım için Teşekkürler...:D
ŞU LAFIN GÜZELLİGİNE ALLAHINI SEVEN BAKSIN :D YATIYA KALDI DİYOR YAAAA AMA TEŞEKÜRÜDE EKSİK ETMİYOR HA :P SAOL KARDEŞİM:bye2:

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim indirme tavana vurdu yorumları teşekürleri görim : D

KaanLa

Üye
Herkesın Bunu ıstemesı ne kadar garip Bu sarkıyı gömdüklerini sanıyordum ama sen sımdı acık kalp ameleyatı yapmışssın tebrıkler Emegıne Saglık.

Üst Alt