herkese yeniden guzel bir merhaba :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
herkese yeniden guzel bir merhaba :)))
arkadaslar hepinizi cok ozledim bi yanda finaller bi yanda isler bi yanda benim yeni işim hayatım bitti uyumaya vakit kalmıyo uzun bir suredir siteyi bırakın nete giremedim bir ara dus alamıyodum ciddiyim ama :DD ama simdi tekrar sizinleyim herkese kujak dolusu sevgiler kissjikler... sanki uye sayısını biraz az gordum ama yeni site guzel olmus bizede bu yakısırdı ;;) yapan emegi gecen herkese cok tesekkurler. bilmiyorum simdi benim avatar da gitmistir belki tanınmayabilirim 3 aydır girememis olma ihtimalim cok yuksek :DD cumleye bak dolmusum walla özlemekten paso yazıyım diyorum soyle :ehe: herkes iidir insallah. simdi avatar filanda gittimi acaba benim ilk mesajm bu

..........................seni seviyorum maxicep .......................

tofy

Üye
hoşgeldin tekrar aramızaaa:):) evet tekrar avatar yüklemen gerekiyor ;)
daha güzel bir görünümle çıktık karşına artık hiç bırakamazsın :D
neyse işlerini halletmene sevindinm hooşgeldin tekrar :yahoo:

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler seker kiz tofy hos bulduk :))

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hocam tekrardan burada görmek güzel seni..

Hoşgeldin tekrar..Sitede herhangi bir sorun/problem ile karşılaşırsan Site Hakkında Bölümüne topic açabilirsin.

İyi geceler..İyi Forumlar..

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
estagfurullah hocam senin oldugun sitede problemmi olur :) walla muhabbeti özledim burada ya

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Asıl şimdi estafurullah hocam..Ayıp ettin bizler gece boyu buradayız muhabbet bitmez.... : )

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
msw arkadasım nerede ya bana msw yi getirim hehehehe darkred bemeweci arkadsım yarısmacı kardes mobiloyun buyuk ustadlarım.... walla ok bile oynarım ha

Gokhan43

Gokhan43

Üye
mobiloyun ( yitik savaşçı ) yeni maxicepte hiç görünmedi...Gerisi burada :ok2:

jöly

Üye
aramıza tekrar hoşgeldin :maxicep:

tofy

Üye
herkes buralarda

msw

msw

Üye
amedian' Alıntı:
msw arkadasım nerede ya bana msw yi getirim hehehehe darkred bemeweci arkadsım yarısmacı kardes mobiloyun buyuk ustadlarım.... walla ok bile oynarım ha

Burdayım dostum ... Seni yalnız bırakırmıyız ... :) Hoşgeldin bu arada ... bundan sonra inş seni aramızda sık görürüz ... Çok sevindim seni gördüğüme

saygılar :)

canturk

canturk

Üye
hosgeldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...