HenryBenzema1410
Üye
haklısın...ama artık fake konuşulmayacak çünkü ben döndüm...fake üyeliğin %90 benim diyae hepiniz aynısınız sizin ne işiniz var sitede gidin kardeşim yaw millet o fake bu fake derken işin şeyi çıktı artık![]()

haklısın...ama artık fake konuşulmayacak çünkü ben döndüm...fake üyeliğin %90 benim diyae hepiniz aynısınız sizin ne işiniz var sitede gidin kardeşim yaw millet o fake bu fake derken işin şeyi çıktı artık![]()
yae hepiniz aynısınız sizin ne işiniz var sitede gidin kardeşim yaw millet o fake bu fake derken işin şeyi çıktı artık![]()
onu sana demedı ugurcan sacmalama gıtme bir yeretamam senin dediğin olsun bu siteden gidiyorum kendinize iyi bakın henrybenzema1410 senin kadar pislik bir insan görmedim msn de farklı diyodun şimdi farklı diyosun neyse anladın sen onu bu sitede son mesajım bu olsun
ne oluyor sana ya ben sana benim fake mmisin dedim.tam tersi sen gerçek bir üyesin....ben senin yerinde olsam bu şekilde konuşmazdım.çünkü ben senin sonuna kadar arkandayım.ama müslümanlığıma ve türklüğüme asla hakaret ettirmem.ayrıca benim kürtlerle işim olmaz...zaten ben yazdım ve ayrı bir konu açmaya gerek duymuyorum.bide ben sana msn de dedim sen git konu aç ben gelince kimse inanmaz dedi.ama ben senin yerinde olsam hiç kulak asmazdım çünkü herkes senin gibi düşünmüyor.ayrıca seni 2 ay online banlı kalan bir kişi olarak anlıyorum sende beni anlatamam senin dediğin olsun bu siteden gidiyorum kendinize iyi bakın henrybenzema1410 senin kadar pislik bir insan görmedim msn de farklı diyodun şimdi farklı diyosun neyse anladın sen onu.Şimdiye kadar sabır ettim ama bu bardağı taşıran son damla oldu henry ben senin müslümanlığından Türklüğünden de şüphe ediyorum zaten herşeye yemin edip kürtleri savunuyosun 35caldion sanada bir çift lafım var al işte istediğin oldu.
geçmiş olsun van_hoijdonk...Neden her banlanan üye geri geldiğinde benden özür diler.
Bence benden değil tüm siteden özür dilemeli, çünkü benim veya bir başka arkadaşımın siteyle uğraşacak vaktini çaldıkları için...
Ekleme: Eğlenceli falan olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum ama belki sağlıklı dönemimde yazmışımdır. Şuanda bırak senin nicklerle uğraşmayı, siteye girecek bile vaktim yok. Canımla uğraşıyorum. Tıpkı şimdi gezmek varken, doktora gideceğim gibi, tıpkı dün akşam kontrole gittiğim gibi...
Neden her banlanan üye geri geldiğinde benden özür diler.
Bence benden değil tüm siteden özür dilemeli, çünkü benim veya bir başka arkadaşımın siteyle uğraşacak vaktini çaldıkları için...
Ekleme: Eğlenceli falan olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum ama belki sağlıklı dönemimde yazmışımdır. Şuanda bırak senin nicklerle uğraşmayı, siteye girecek bile vaktim yok. Canımla uğraşıyorum. Tıpkı şimdi gezmek varken, doktora gideceğim gibi, tıpkı dün akşam kontrole gittiğim gibi...
çok sağol; ama kimseyi takmıyorum ne demek isterlerse desinler...niye öyle davranıyosunuz yaa üzüldüm bak şimdi... tekrar hoşgeldin![]()