Herkese Selam maxi Ailesi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Selam maxi Ailesi :)
Slm dostlarım. Bugün yemin törenimizi yaptık ve asker olduk. Öğleden sonra çarşı izni verildi bende hemen 2. ailem gibi gördüğüm maxicepe bi slm vereyim dedim. Askerlik nasıl diye sormayın eşekden düşeninin halini eşekden düşen anlar :D:D:D Sizler nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli neler oldu anlatın bakalım :):P::P:

researcher

Üye
Slm dostlarım. Bugün yemin törenimizi yaptık ve asker olduk. Öğleden sonra çarşı izni verildi bende hemen 2. ailem gibi gördüğüm maxicepe bi slm vereyim dedim. Askerlik nasıl diye sormayın eşekden düşeninin halini eşekden düşen anlar :D:D:D Sizler nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli neler oldu anlatın bakalım :):P::P:

esekten dusmus gibi oldun yani.......:hmmm:hmmm

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ooo hoşgeldiniz :)

elmyra

Üye
Kuzim ya sen gideli burda kavgalarında tadı cıkmaz oldu.:ehe:ehe:ehe:ehe

yok yokk iyii görüdüm ben seniii kendine iyi bak.:box:box:box:box:box

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz... Hayırlısıyla yapıp hayırlısıyla bitirirsiniz umarım.

(:ss Birgün benim de böyle bir konum olacak :stres:)

ouSahin

ouSahin

Üye
Murat abim seni çok özledik yaf:( msn e girersin umarım:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aleyküm Selam asker...

jöly

Üye
hoşgeldin Kurtoğlu...dur daha yeni başladın askerliğe daha çok düşersin eşekten :D
hayırlı teskereler olsun..özledik seni...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hoş geldin Murat. :) Hayırlısıyla yapta gel askerliği .

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vay Vay Vay Tez Zamanda Bitirip Gelesin Hayırlısıyla.. :oke:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
hoşgeldin.

Soneday

Soneday

Üye
Aleykümselam.Darısı başıma artık :ss

xkadir61

xkadir61

Üye
ben o yemini edeli 3 yıldan fazla oldu. ama bizi çarşı iznine göndermediler. bence değerini bil. bak ne güzel çarşı izni vermişler sana.
sana tavsiyem eğer dağıtıma gideceksen izine gitme. direkt birliğine teslim ol. izin tarihlerini iyi ayarla.1 hafta olarak 4 sefer izin kullanırsan her izin için extra yol verirler. ve askerliğin çabuk biter.
neyse sana bol sıfırlı şafaklar.
bide şafak arz etseydin bari:ehe 400 den düştünmü:ehe
senin askerliğin bitmez!... ahada buraya yazıyom:islik

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
tekrar merhaba arkadaşlar. Bugün çarşı iznimiz yoktu ama nedense öğleden sonra karar değiştirip çarşı izni verdiler. :) Çanakkalede baya yağmur yağıyo. Soğuğu adeta insanın içine işliyo. buraya yolunuz düşerse eğer sıkı giyinin öyle gelin :P
kadir kardeşim bitmez diyosunda 1 ayı geçti çok şükür.:) Sağ salim atlattık gerisinede allah kerim :) Şafak sorma mehtap dersen 50 :D
Asker ocağı zorluğa dayanmayı ve sabrı en iyi şekilde öğretiyo insana Rabbim Tüm Türk gençlerine asker olmayı nasip eder umarım. Şimdilik buralardayım görüşmek üzere :)

XXPOXX

XXPOXX

Üye
rütben neydi nerde yaptın

Salihyet

Salihyet

Üye
Hayırlı teskereler..

XXPOXX

XXPOXX

Üye
evet hayırlı teskereler

jöly

Üye
tekrar merhaba arkadaşlar. Bugün çarşı iznimiz yoktu ama nedense öğleden sonra karar değiştirip çarşı izni verdiler. :) Çanakkalede baya yağmur yağıyo. Soğuğu adeta insanın içine işliyo. buraya yolunuz düşerse eğer sıkı giyinin öyle gelin :P
kadir kardeşim bitmez diyosunda 1 ayı geçti çok şükür.:) Sağ salim atlattık gerisinede allah kerim :) Şafak sorma mehtap dersen 50 :D
Asker ocağı zorluğa dayanmayı ve sabrı en iyi şekilde öğretiyo insana Rabbim Tüm Türk gençlerine asker olmayı nasip eder umarım. Şimdilik buralardayım görüşmek üzere :)

çanakkale'de mi askersin Murat? ben şu an Gelibolu'dayım kardeşim burda asker...çok soğuk burası dondum valla...hayırlı teskereler tekrar...

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı teskereler Murat, seni buralarda görmek ( izin alarak ) güzel.

Umarım askeriyede sıkıntı çekmeden sağ salim bitirirsin vatani görevini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...