Herkes yazsın OKUMASAYDINIZ NE OLURDUNUZ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sumisali

Üye
ben okudum ama hala bi baltaya sap olamadım ama keske okumasaydım organ mafyası olurdum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kesinlikle okumassam bi bilgisayarcıda yada telefoncunun yanında çalışırdım ama bu sadece 18 e kadar 18 den sonra orda çalışmak insanın zoruna giderdi heralde
okumak ve kendini kandırmamak ileride bi meslek sahibi olmanın en iyi yoludur
valla babamız çok çok zengin değil iş garanti edemez onun için napacaz demekki
OKUYACAAAAAZ
çok açıklayıcı bi cevap oldu sanırım

senden açıklama isteyen olmadı ama genede sağol bu zamanda okumaktan başka çaremiz yok tabi babamız zengin değilse yada mısırda dedemiz yoksa yada saısal lotoyu tutturmadıysak.
bende ya bi internet cafe bilgisayar malzemeleri falan filan yada bilgisayar işine girerdim

askim822

Üye
Okumasaydım Baba Parası Yerdim! Çalışmak zorunda kalsaydım Temizlikçi olurdum her halde..

otobüs şöförü olmayı çok isterim.ya da bir radyoda gece programı sunmak.

olgu_773

Üye
valla dostlar okumayana iş çok amelelik, ....lik gibi

macline

Üye
Okumasaydım Kesin Büyük şirketlerde Yetkili makamlarda oLurdum . Okudumda ne oLdu A.Ö.F zengin Bense amele oLdum Müdürüm

bilmem bu dönemde ne olacagım degil ne

.term{color:black;font-size:14px;font-weight:bold;text-align:justify;}.dict-name{color:black;font-size:14px;text-align:justify;padding:0;margin:0;}.dict-name td{background-color:#ccff66;}.definition{color:black;font-size:12px;text-align:justify;font-family:Helvetica,sans-serif;}.definition *{background-color:#ffffcc;}

Oyuncu olmayı çok isterdim. Bu okuyarak da olunuyor tabiki ama artık geçti.

YsF_90

Üye
BOŞUNA DEMİYORLAR YA POPÇU YA TOPÇU DİYE. BENDE POPÇU OLACAK KABİLİYET YOK AMA TOPÇU OLURDUM. HA ŞİMDİ DE OYNUYORUM Bİ TAKIMDA AMA ŞU AN HEM OKUYORUM HEM OYNUYORUM. ZOR İŞ AMA Bİ SOL BACK OLMAK

*esra_r*

Üye
okumasaydım 2. çocuğuma hamile olurdum.
şimdi her şey yolunda olmak istediğim bişey yok şu sıralar.

leiche

Emekli Yönetici
ya almanya yada arabistanda olurdum :S mecburen
ya baba meslei nargilecelik yaparfı arabistanda yada almanyada başka bişe :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...