Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunHerkes Oynadığı Güzel Bulduğu Oyunların İsmini Yazsın.
Sponsorlu Bağlantılar
Who_knoxer
Üye
#Champ man 2015
#Farm legend
#Angry gran run
Jelly Beanci
Üye
modern combat 4
nova 3
minecraft pe
gta san andreas
dead space
Son düzenleme:
The Nyks
Üye
Gta Serisi
Max Payne
Heroes Of Order And Chaos
Trial Xtreme serisi
Minecraft PE
Avabel
Terraira
Gangstar Rio
Slenderman Serisi
The Survivor
True Skate
Modern Combat Serisi
Nova Serisi
Bu Kadar Aklıma Geldi
Çoğunun linki Forumda Mevcut
Who_knoxer
Üye
pollet
hakoyeto
Üye
Botanicula
manchinarium
hamlet
violett
tiny thief
hitman go
monument valley
mimpi
leos fortune
sworcery
İcebreaker
badland
contre jour
world of go
genel olarak bulmaca ve macera tarzı oyunlar.bu tarz oyunlar bilen varsa tasviye edebilir.
babayaromatamaro
Üye
stickman motocross yokmu listede? bence çok eğlenceli bir oyun. sesler grafikler gayet iyi.
not: aspahlt batman vb. oyunlarla kıyaslama yapmayınız
serif55
Üye
Heroes Charge : bağımlılık yapar derecesine oynattırıyor bu oyun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahmu
Üye
ya arkadaşlar bir oyun vardi telefonumda adi gelmiyor aklima blok oyunuydu ikonunda asalı ve sakallı adam vardi 5 bölüm her bölümde 18 19 lewel vardi bilen varsa yazsin
kinng
Üye
Soulcraft ister online ister offline online da pek bişey vaad etmiyo ama offline da rpg ihtiyacını karşılıyor malum online oynamaya yetecek şarj yok
Alo_Azrail
Üye
usta oyundan bi resim ile konuyu daha iyi yapabilirsin bence 100tane isim var
mhmtkrtp
Üye
The room
The room two serisi zeka ve bulmaca türü sevenler için tavsiyemdir. Hiç bitmesini istemeyeceğiniz oyunlar.
bahrican77
Üye
Merhaba arkadaslar;
Yaklasik 2 ay once bir oyuna basladim. Adi Zeng. Japonya merkezli bir oyun. Oyun 14 dilde oynanabiliyor.eger Turkiyedeyseniz oyunun Turkce versiyonu size email ile gonderiliyor..Evet oyuna isteyen herkes ulasamiyor maalesef. Oyun email yoluyla davet sistemi ile dagitiliyor. Neyse davet aldim 2 ay once girdim.. Oyunun kurali 60 gun ve 1000 dolar limiti var.. 60 gun yada 1000 dolar limitine ulasan oyuncu tekmeyi yiyor. Parasi paypal hesabina yatiriliyor..inanilmaz ama ben tam 800 dolar kazandim 60 gun icinde ve param tikir tikir yatti.. sadece oyun sonunda islem ve havale ucreti olarak 45 dolar kestiler.. Oyuna giriste 10 dolar gonderiyorsunuz..o kadar basit yazilim ki 10 yasindaki cocuk da oynar oyunu.. ben bunun hile olabilecegini dusundum..sonunda 10 dolar gonderdim..oyunda agac yetistiriyorsunuz. Agacin tohumlarini satiyorsunuz ve gelir elde ediyorsun.. gunun firsatlarini kacirmamak icin surekli online olmakta fayda var.. bazen gunde 5 dolar veriyor ama cok kisa zaman araliginda sifreyi gonderirseniz.. oyun tamamen manuel..hersey email uzerinden calisiyor..cunku bu oyun bir cok kez hack yemis..bazi ulkelerde engellenmis..ve sonunda boyle bir karar almislar..oyun cok iyi para kazandiriyor..ben yeniden basladim..dedigim gibi oyun davet uzerine calisiyor..denemek isteyen arkadaslari davet edebilirim.bana bir mail atin konuya ZENG yazin adinizi soyadiniz mutlaka yazin..ve [email protected] adresine gonderin sizleri davet edeyim. Benim bu isten karim ise sizzler oyuna baslar iseniz ben her davet basina 1 dolar kazaniyorum…yani sizleri bedavaya davet etmemis oluyorum ..
Alo_Azrail
Üye
burası yalan mi koktu
uauags
Üye
Bence reklam koktu
hüseyintuna
Üye
World of tank kesinlikle oynayın
ÇaRşI 2387
Üye
Most Wanted..!
Jelly Beanci
Üye
StickMan warriors,turbo dismount,rival nights,
frdgngr
Üye
spider-man unlimited
Jelly Beanci
Üye
Crosy road
Enrichment Chamber
Üye
Bouncy Ball
3 yıldır oynuyorum daha bitiremedim oyunu.