sıcak çok sıcak:aha:
endometozon Üye söylemiştim yaa dinleseydin sen arada sırada bundan böyle olsa olsa senınle merhaba merhaba
endometozon Üye kime soruyorum ayrılırken aramıza gırıp aglasıyorlar tanıyamıyorum dostlarımı bızı cöpe atıp anlasıyorlar
kime soruyorum ayrılırken aramıza gırıp aglasıyorlar tanıyamıyorum dostlarımı bızı cöpe atıp anlasıyorlar
endometozon Üye yalan degıl inan senı senden fazla sevdım yalan degıl baska caresı yok sensızlıgın sısızı içimde saklı sımdı ınan bana senden fazla cektım
yalan degıl inan senı senden fazla sevdım yalan degıl baska caresı yok sensızlıgın sısızı içimde saklı sımdı ınan bana senden fazla cektım
endometozon Üye olsun be guzelım olsun asık sagı solu bellı olmaz ben aklımı senle bozdum hıç kımseyle işim olmaz
Yasminozz Üye Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun....
Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ben Unutuyorum Hoşçakal Olacaklar sensiz olsun....
Yasminozz Üye seni benden alanlar beni derde salanlar yoluma taş koyanlar kahrolsun batsın ben sana dedim sen dinlemedin oyunlara geldin aaaah niyolay ye ye niyolay ye ye yiyolar yiyolar yiyolar ye ye
seni benden alanlar beni derde salanlar yoluma taş koyanlar kahrolsun batsın ben sana dedim sen dinlemedin oyunlara geldin aaaah niyolay ye ye niyolay ye ye yiyolar yiyolar yiyolar ye ye
'Maxi Genç Üye Zaamanın aşkları tatlı telaşları, Bütün detayları booş veriyor, Üzüntü hali olmuyor mani, Buradaa TECRÜBE!! konuşuyoOor
Zaamanın aşkları tatlı telaşları, Bütün detayları booş veriyor, Üzüntü hali olmuyor mani, Buradaa TECRÜBE!! konuşuyoOor
aRdiLê Üye Madem Bitti Beni Burada Bırak Beni Yerlere Tut Beni Bende Bırak Madem Bittik Biz Tükendik Sen öyLe kaL dün gibi dimdiK.
Madem Bitti Beni Burada Bırak Beni Yerlere Tut Beni Bende Bırak Madem Bittik Biz Tükendik Sen öyLe kaL dün gibi dimdiK.