kim mi tabiki N95 8GB 
peki kasmıyor mu alet? yahu ben ne anlatıyorum size
canavarın daha KASTIĞINI GÖR-ME-DİM
5 megapikselcik kadar carl zeiss mercekli otomatik odaklamalı ve aynı zamanda DVD kalitesinde ses ve video kaydedebilen bir kamerası var ki dil yetmez anlatmaya arkadaşlar... 

vay be bi tanede çincimiz çıktınokia n99 i aklına gelebilecek her özellik var hemde televizyonlu

N95 8GB kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün...Muhteşem şık bir telefon tamamıyle multimedia canavarı aynı zamanda tümleşik GPS alıcıyle neler yapacağınızı hayal bile edemezsiniz. İlk bakışta biraz tombul gibi gözükse dahi ele alındığı an ne kadar mükemmel bir alet olduğunu görenler gözleri açık şekilde sizlere bakıyor.Aynı zamanda bir kaç eklenti sayesindeki bunlar lisanslı eklentiler,bu aleti imkansızların savaşçısı haline getiriyor. Verdiğin her kuruşun hakkını öyle bir veriyor ki inanmak için sadece incelemeniz yeterli.Sizlere şunuda sölemek isterim,ne telefonlar ne pda'ler kullandım ama inanın bölesine performans canavarı böylesine kasmıyacağım diyen bir telefon görmedim.Asllında telefon diyerek biraz rencide etsekte aleti tek tabiri var MÜKEMMEL...
Yapabildiği ona göre birkaç basit işlemlerden bahsedecek olursam:
1-Kaç adım attığınızı,kaç km yol gittiğinizi ve kaç kalori enerji harcadığınızı gösteriyor.
2-Deniz seviyesinden ne kadar yüksekliktesin ve şu anda ne yapıyorsun aynen görüntü olarak gösteriyor.
3-Gittiğin yolların düzargahını kuş bakışı çizerek nerde ne kadar turaladığını ve aynı zamanda dolaşırken nerde hangi şarkıyı dinlediğini bile gösteriyor.
4-Tümleşik navigasyon sistemi ile nerdesin,nereye gideceksin,yürüyomusun,koşuyomusun,arabadamısın,feribottamısın nerdesin ya nerdesin? cevabı N95 8GB
5-Ya kardeşim ben bu haritaya alışamadım kafam karışıyor nedense mi diyosun(!) aman ya onumu dert ediyorsun sahip gel ben sana anlatayım diyor ve sen 100 m. ilerden sağa dön sonrasını bana bırak diyorkim mi tabiki N95 8GB
6-Mp3,gps,internet tarayıcısı,wlan,mesajlar açık üstüne msj kutusunda maillerim açık üstüne msn açık birde fotograf çekiyosun,yok olmadı albüme bir bakayım diyip 1000 e yakın fotografının olduğu albüme giriyosun bunların sonucunda ne oluyor biliyomusunuz arkadaşlar?sadece sarjınız biraz çabuk bitiyorpeki kasmıyor mu alet? yahu ben ne anlatıyorum size
canavarın daha KASTIĞINI GÖR-ME-DİM
![]()
7- aaa az kalsın unutuyodum5 megapikselcik kadar carl zeiss mercekli otomatik odaklamalı ve aynı zamanda DVD kalitesinde ses ve video kaydedebilen bir kamerası var ki dil yetmez anlatmaya arkadaşlar...
8- Hoparlörleri stereo olmakla birlikte seviyeyi öyle bir zorluyor ki kardeşimin laptobunu susturduğunu gördüğüm an birdaha dilimimin tutulduğu andır
9-MÜKEMMEL...
Alıntı değil alın teridir![]()
yha n95 8gb'ı en güzel sen anlatmışsındır herhalde yha sanki telefona aşkını ilan eder gibi süper olmuş yha hepsini okudum hemen koşa koşa bi n95 8gb alasım geldi ama işte o kdr para yokki alalım
eline sağlık bu konunun amacını anlayan kişilerden biride sensin yani burada kendi kullandığımız telefonu kendi yorumlarımızla tanıtmaya çalışıyorum ama adam geliyo buraya "kralına değil alayına gider" gibi sözler yazıyorlar bunlar konunun amacını saptırıyor neyse bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum..
ama bana gre bu eksi bi yön...
) 

benimki D2000(n99i) bence güzel telefon
N99i ÖZELLİKLER:
-Network type: GSM 900/1800/1900
-1 phone can use 2 card at same time
-2.4 inch touch screen;Support GPRS
-Support MP3, MP4
-Support Language (optional)
-2 MP digital camera
-PDA
-Support extend card