Herkes Kendi Telefonunu Tanıtsın :)

Sponsorlu Bağlantılar

ismaildiri

ismaildiri

Üye
benimki 3500 classic 2 mp camera tam bir 5/1 yani makinalı acaip hızlı 2 gb hafıza kartı

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
benim telefon esmer az büyük kaydırağı her iki yönede açılıyo kameralı önündede kamera var 30 adet düğmesi var dikdörtgen bir telefon

ömüür

Üye
2007, Şubat Yakında çıkıyorÖlçüler 105 x 49 x 15.5 mm, 74 cc 115 gEkran TFT, 16M Renk 240 x 320 piksel - Five-way scroll ***
- yüklenebilir temalarZil Tipi Polifonik Yüklenebilir EvetHafıza Evet Evet microSD (TransFlash), hotswap - 50 MB paylaşımlı hafızaData(Veri) Sınıf 10 (4+1/3+2 yuva), 32 - 48 kbps Evet Sınıf 10, 236.8 kbps Evet, 384 kbps Wi-Fi 802.11b/g, VoIP over WLAN Evet, v1.2 Evet Evet, Pop-PortÖzellikler Symbian OS 9.1, Series 60 UI SMS, MMS, Email, Anında Mesajlaşma WAP 2.0/xHTML, HTML Evet + Java yüklenebilir Gümüş 2 MP, 1600x1200 piksel, video(CIF) - Java MIDP 2.0
- Push to talk
- MP3/AAC/MPEG4 oynatıcı
- Ofis programları
- T9
- Sesli komut/memo
- PIM including Takvim, to-do list ve printing
- Integrated handsfree

tonyalikerem

Üye
5110 kalaslıgıyla ünlü kafaya attıgında karsındakinin kafasını yarmak la ünlü saka saka d600 güsel kızak sistemi sorun cıkarmayan sayılı telefonlardan

maliakg

maliakg

Üye
fazla söze gerek yok n95 ve n73 3500da harika fiyatına göre memnunum

DI-KEY

DI-KEY

Üye
benimki e250 herkese kafa tutar iyi günlerrrrrrrrrr

97ege97

Üye
benimki samsung m620 şimdi ben hangi özelliğini anlatsamki say say bitmez

devilatör

devilatör

Üye
Nokia 6680 : Yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorumç.Kızılötesi ve kamera megapixlinin 1.3 olmasına gönlüm razı ama olmazsa olmazım wireless'dır.böyle bi yazılım piyasaya çıkarsa hemen yüklerim.donanımla filan olacak deil.çok pahalıdır biliyorum.neyse o benim herşeyim :bann:

Ellemon

Ellemon

Üye
6600 kralına deıl alayıNa qideR :d:d

C01aY

C01aY

Üye
5700ıma hayranım özellikle de ses çıkışına:pro:

sametugba

sametugba

Üye
N95 8GB kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün...Muhteşem şık bir telefon tamamıyle multimedia canavarı aynı zamanda tümleşik GPS alıcıyle neler yapacağınızı hayal bile edemezsiniz. İlk bakışta biraz tombul gibi gözükse dahi ele alındığı an ne kadar mükemmel bir alet olduğunu görenler gözleri açık şekilde sizlere bakıyor.Aynı zamanda bir kaç eklenti sayesindeki bunlar lisanslı eklentiler,bu aleti imkansızların savaşçısı haline getiriyor. Verdiğin her kuruşun hakkını öyle bir veriyor ki inanmak için sadece incelemeniz yeterli.Sizlere şunuda sölemek isterim,ne telefonlar ne pda'ler kullandım ama inanın bölesine performans canavarı böylesine kasmıyacağım diyen bir telefon görmedim.Asllında telefon diyerek biraz rencide etsekte aleti tek tabiri var MÜKEMMEL...
Yapabildiği ona göre birkaç basit işlemlerden bahsedecek olursam:
1-Kaç adım attığınızı,kaç km yol gittiğinizi ve kaç kalori enerji harcadığınızı gösteriyor.
2-Deniz seviyesinden ne kadar yüksekliktesin ve şu anda ne yapıyorsun aynen görüntü olarak gösteriyor.
3-Gittiğin yolların düzargahını kuş bakışı çizerek nerde ne kadar turaladığını ve aynı zamanda dolaşırken nerde hangi şarkıyı dinlediğini bile gösteriyor.
4-Tümleşik navigasyon sistemi ile nerdesin,nereye gideceksin,yürüyomusun,koşuyomusun,arabadamısın,feribottamısın nerdesin ya nerdesin? cevabı N95 8GB :)
5-Ya kardeşim ben bu haritaya alışamadım kafam karışıyor nedense mi diyosun(!) aman ya onumu dert ediyorsun sahip gel ben sana anlatayım diyor ve sen 100 m. ilerden sağa dön sonrasını bana bırak diyor :) kim mi tabiki N95 8GB :)
6-Mp3,gps,internet tarayıcısı,wlan,mesajlar açık üstüne msj kutusunda maillerim açık üstüne msn açık birde fotograf çekiyosun,yok olmadı albüme bir bakayım diyip 1000 e yakın fotografının olduğu albüme giriyosun bunların sonucunda ne oluyor biliyomusunuz arkadaşlar?sadece sarjınız biraz çabuk bitiyor :) peki kasmıyor mu alet? yahu ben ne anlatıyorum size :)canavarın daha KASTIĞINI GÖR-ME-DİM :)
7- aaa az kalsın unutuyodum :) 5 megapikselcik kadar carl zeiss mercekli otomatik odaklamalı ve aynı zamanda DVD kalitesinde ses ve video kaydedebilen bir kamerası var ki dil yetmez anlatmaya arkadaşlar...
8- Hoparlörleri stereo olmakla birlikte seviyeyi öyle bir zorluyor ki kardeşimin laptobunu susturduğunu gördüğüm an birdaha dilimimin tutulduğu andır :)
9-MÜKEMMEL...

Alıntı değil alın teridir :)

pixzell34

Üye
:pro: 66oo onu anlatmak için bi kaç özellik yeter
1- kamyon takozu
2- kavgada son emanet
3-sinir bozucu derece dayalıklı ve çalıştırmadığı program hemen hemen yok
4 obir eski toprak m.ö varlık

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bir adet 5300 müzik canavarı ama daha 5 dk baka bıldım çünkü hemen garantiye yolladım

bir adet k750i oda müzik canavarı onu sorunsuz kullanıyorum

iki adet n73 biri elimde diğeri kargoda şuan :)

ycg35

ycg35

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün...Muhteşem şık bir telefon tamamıyle multimedia canavarı aynı zamanda tümleşik GPS alıcıyle neler yapacağınızı hayal bile edemezsiniz. İlk bakışta biraz tombul gibi gözükse dahi ele alındığı an ne kadar mükemmel bir alet olduğunu görenler gözleri açık şekilde sizlere bakıyor.Aynı zamanda bir kaç eklenti sayesindeki bunlar lisanslı eklentiler,bu aleti imkansızların savaşçısı haline getiriyor. Verdiğin her kuruşun hakkını öyle bir veriyor ki inanmak için sadece incelemeniz yeterli.Sizlere şunuda sölemek isterim,ne telefonlar ne pda'ler kullandım ama inanın bölesine performans canavarı böylesine kasmıyacağım diyen bir telefon görmedim.Asllında telefon diyerek biraz rencide etsekte aleti tek tabiri var MÜKEMMEL...
Yapabildiği ona göre birkaç basit işlemlerden bahsedecek olursam:
1-Kaç adım attığınızı,kaç km yol gittiğinizi ve kaç kalori enerji harcadığınızı gösteriyor.
2-Deniz seviyesinden ne kadar yüksekliktesin ve şu anda ne yapıyorsun aynen görüntü olarak gösteriyor.
3-Gittiğin yolların düzargahını kuş bakışı çizerek nerde ne kadar turaladığını ve aynı zamanda dolaşırken nerde hangi şarkıyı dinlediğini bile gösteriyor.
4-Tümleşik navigasyon sistemi ile nerdesin,nereye gideceksin,yürüyomusun,koşuyomusun,arabadamısın,feribottamısın nerdesin ya nerdesin? cevabı N95 8GB :)
5-Ya kardeşim ben bu haritaya alışamadım kafam karışıyor nedense mi diyosun(!) aman ya onumu dert ediyorsun sahip gel ben sana anlatayım diyor ve sen 100 m. ilerden sağa dön sonrasını bana bırak diyor :) kim mi tabiki N95 8GB :)
6-Mp3,gps,internet tarayıcısı,wlan,mesajlar açık üstüne msj kutusunda maillerim açık üstüne msn açık birde fotograf çekiyosun,yok olmadı albüme bir bakayım diyip 1000 e yakın fotografının olduğu albüme giriyosun bunların sonucunda ne oluyor biliyomusunuz arkadaşlar?sadece sarjınız biraz çabuk bitiyor :) peki kasmıyor mu alet? yahu ben ne anlatıyorum size :)canavarın daha KASTIĞINI GÖR-ME-DİM :)
7- aaa az kalsın unutuyodum :) 5 megapikselcik kadar carl zeiss mercekli otomatik odaklamalı ve aynı zamanda DVD kalitesinde ses ve video kaydedebilen bir kamerası var ki dil yetmez anlatmaya arkadaşlar...
8- Hoparlörleri stereo olmakla birlikte seviyeyi öyle bir zorluyor ki kardeşimin laptobunu susturduğunu gördüğüm an birdaha dilimimin tutulduğu andır :)
9-MÜKEMMEL...

Alıntı değil alın teridir :)

abi dicek bişe bulamıyorum diyorum ama bişey demedende geçemiyorum :kop: yha n95 8gb'ı en güzel sen anlatmışsındır herhalde yha sanki telefona aşkını ilan eder gibi süper olmuş yha hepsini okudum hemen koşa koşa bi n95 8gb alasım geldi ama işte o kdr para yokki alalım :P: eline sağlık bu konunun amacını anlayan kişilerden biride sensin yani burada kendi kullandığımız telefonu kendi yorumlarımızla tanıtmaya çalışıyorum ama adam geliyo buraya "kralına değil alayına gider" gibi sözler yazıyorlar bunlar konunun amacını saptırıyor neyse bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bende Anycool T838i Var

Özellikleri Sesi Mükemmel Ötesi Net Eksi yanı en düşükde aşırı ses veriyo çok dikkat çekiyo Artısı Dikkat Çekmeye Birebir :) ama bana gre bu eksi bi yön...

Hafıza Kartı olarak 1 gb takılı tık yok gayet hızlı... MP3 ACC MP4 MP5 destekleriyo vaw amr ogc ise saymıyorum bile her türlü sesi tanıyo...

ekran 262.000 renk ve 2.3 inç dokunmatik ekranla şıklığını tamamlıyo... kalemi söylememe gerek yok sanırım...

mesaj yazarken T9 özeliliği yok benim gibi t9 kullanan arkadaşlar alışmakta güçlük çekebilir ancak dokunmatik ekranda mesaj yazarken kullanılan klavye ile yazmak t9 kadar hızlı olabiir...

kamerası 1.3 mp çözürlüğüne sahip telefonda gündüz çekimi harika denilebilecekken gece akşam görüntüleri para etmez sevyede ama çift kamera ile 3g desteklemesi bu özelliği bence karşılıyo benden 10 üzerinden 8 aldı bu telefon :))

guest1212

guest1212

Üye
Nokia n95

Çalışma Frekansı
  • WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS)
  • Bantlar ve modlar arası otomatik geçiş

Ebat

• Hacim: 90 cc
  • Ağırlık: 120 g
  • Uzunluk: 99 mm
  • Genişlik: 53 mm
  • Kalınlık: 21 mm

Hafıza Fonksiyonları

• Mesajlar, zil sesleri, resimler, video klipler, takvim notları, yapılacaklar listesi ve uygulamalar için 160MB’a* kadar dahili dinamik hafıza
  • 4 GB'a kadar microSD hafıza kartlarını destekleyen hafıza kartı yuvası

* Önceden yazılı açıklama yapmaksızın ürün ayrıntılarında değişiklik yapılabilir. Uygulama teklifleri değişiklik gösterebilir. Dinamik hafızanın anlamı mevcut hafızanın, dinamik hafıza fonksiyonları arasında paylaştırılmasıdır. Bu fonksiyonlardan herhangi biri kullanıldığında, dinamik hafızaya bağlı diğer fonksiyonlar için verilen bellek azalır.
Güç Yönetimi

• Batarya: Nokia Batarya (BL-5F) 950mAH
  • Konuşma Süresi: 160 dakikaya kadar (WCDMA), 240 dakikaya kadar (GSM)*
  • Bekleme Süresi: 200 saate kadar (WCDMA), 225 saate kadar (GSM)*
* Kullanılan radyo erişim teknolojisi, operatör şebeke konfigürasyonu ve kullanımına bağlı olarak çalışma sürelerinde değişiklikler gözlenebilir.
Ekran

• Geniş 2.6” QVGA (240 x 320 piksel) TFT ekran ile ortam ışığı detektörü ve 16 milyona kadar renk

Kullanıcı Arabirimi

• İşletim sistemi:
  • Kullanıcı Arabirimi: S60 3. edisyon
  • Atanmış Müzik Tuşları
  • Multimedya Menu
  • Aktif bekleme ekranı

Çağrı Yönetimi

• Telefon Rehberi: Kayıt başına birden fazla telefon, e-posta ayrıntısı destekli gelişmiş irtibat veritabanı, ayrıca küçük resimleri ve grupları da destekler
  • Hızlı arama
  • Kayıtlar: Aranan, gelen ve yanıtsız çağrıların listesini tutar.
  • Otomatik yeniden arama
  • Otomatik yanıtlama (sadece uyumlu kulaklık veya araç kitiyle çalışır)
  • Önceden tanımlanmış numaralara çağrı yapılmasına imkan veren Sabit Arama Numarasını destekler
  • Konferans çağrısı
  • Bas Konuş (PoC)

Ses Özellikleri

• Konuşmacıdan bağımsız isimle çevirme (SIND)
  • Sesli komutlar
  • Ses kayıt cihazı
  • Konuşan zil sesi
  • Entegre handsfree hoparlör

Mesajlaşma

• Yazılı mesajlaşma: Zincirleme SMS, resimli mesajlaşma, SMS dağıtım listesini destekler
  • Multimedya mesajlaşma: resim, video, metin ve ses kliplerini birleştirin ve MMS olarak uyumlu bir cep telefonu veya PC'ye gönderin; çok slaytlı sunum halinde hikayenizi anlatmak için MMS’i kullanın"
  • Megapikselli görüntülerin MMS'e sığacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılması (şebekeye bağlı olarak azami 300 KB eklenti boyutu)
  • Tahminli Metin Girişi: Avrupa ve Asya Pasifik'teki tüm önemli dilleri destekler

Veri Transferi*

• Eş zamanlı ses ve paket verisi destekli WCDMA 2100 (PS maksimum sürati UL/DL = 3.6Mbps/384kbps, CS maksimum sürati 64 kbps)
  • Dual Transfer Modu (DTM) GSM/EDGE şebekelerinde ses ve paket bilgilerinin aynı anda kullanımını destekler. Basit sınıf A, çoklu slot sınıf 11, azami hız DL/UL: 118.4/177.6kbits/s
  • EGPRS sınıf B, çoklu slot sınıf 32, azami hız DL/UL= 296 / 177.6 kbits/s
*Ulaşılan gerçek hızlar şebeke desteğine göre değişebilir.
Dijital Servis

• 'den Java ve Symbian uygulamalarına erişim

Görüntüleme ve Video

• 5 megapiksel (2592 x 1944 piksel) kamera, Carl Zeiss optikleri, Vario-Tessar lens, 30 fps'ye kadar MPEG-4 VGA video çekimi
  • Nokia Video çıkışı kablosu (CA-75U) aracılığıyla uyumlu televizyona direkt bağlantı
  • Ön kamera, CIF (352 x 288) sensör
  • Görüntülü çağrı ve video paylaşım desteği (WCDMA şebeke hizmetleri)
  • Entegre Flaş
  • Dijital stereo mikrofon
  • Flaş modları: açık, kapalı, otomatik
  • Dönen galeri
  • Çevrimiçi albüm/web günlüğü: Galeriden karşıya fotoğraf/video yükleme
  • Lifeblog desteği
  • Video ve sabit görüntü editörleri
  • Otomatik film prodüksiyonu için Movie Director

Mobil Video

• Video çözünürlükleri: VGA (640x480) 30 fps'de
  • Ses kayıt: AAC stereo
  • Dijital video stabilizasyonu
  • Videoklip uzunluğu: mevcut hafıza ile sınırlıdır
  • Video dosya formatı .mp4 (varsayılan), .3gp (MMSiçin )
  • Beyaz dengesi: otomatik, güneşli, bulutlu, ampul, florasan
  • Sahne: otomatik, gece
  • Renk tonları: normal, kahverengi, siyah beyaz veya negatif
  • Zum : (optik / dijital) 1x / 10 x'e kadar (4x'e kadar VGA)

Mobil Fotoğrafçılık

• Görüntü çözünürlüğü: 5 megapiksele kadar: (2592 x 1944 piksel)
  • Sabit resim dosya formatı: JPEG/EXIF
  • Oto odaklanma
  • Oto pozlandırma - orta ağırlıklı
  • Pozlandırma telafisi: 0.5 adımda +2 ~ -2EV
  • Beyaz dengesi: otomatik, güneşli, bulutlu, ampul, florasan
  • Sahne: otomatik, spor, kullanıcı, yakın çekim, manzara, gece, gece portre
  • Renk tonu: normal, kahverengi, siyah beyaz veya negatif
  • Zum (optik / dijital) 1x / 20x'e kadar (6x'e kadar 5 megapiksel)

Kamera Spesifikasyonları

• Sensör: CMOS, 5 megapiksel (2592 x 1944)
  • Carl Zeiss Optics: Vario-Tessar lens
  • Odaksal uzunluk 5.6 mm
  • Odak aralığı 10 cm ~ sonsuz
  • Makro odaklanma mesafesi 10-50 cm
  • Objektif kapağı hızı Mekanik objektif kapağı: 1/1000~1/3 s

Müzik Özellikleri
  • Dijital müzik çalar – çalma listeleri ve ekolayzır ile MP3/AAC/M4A/WMA dosyalarını destekler.
  • Entegre handsfree hoparlör
  • Müzik için OMA DRM 2.0 desteği
  • Stereo FM radyo (87.5-108MHz /76-90MHz)

Visual Radio*

• Favori radyo istasyonlarından interaktif müzik dinleyin
  • Hangi şarkının çaldığını, kimin söylediğini ve diğer müzisyen bilgilerini öğrenin
  • Favori şarkılarınızı oylayın, anketleri cevaplayın
  • hakkında daha fazla bilgi öğrenin

Gezinim
  • Dahili GPS

E-posta

• Dökümanlar, müzik, video ve resim eklentisi ile kolay kullanımlı e-posta
  • Nokia Kablosuz Klavye ile uyumlu (ayrıca satılmaktadır)

Tarama

• MiniMap özelliği olan Nokia Web Tarayıcı ile gerçek web deneyimi

Dijital ev

• Video, müzik ve fotoğrafları WLAN/UPnP üzerinden ev medya ağınızda – uyumlu TV, müzik seti ve PC - oynatın

Java Uygulamaları

• Java: MIDP 2.0, CLDC 1.1 (Connected Limited Device Configuration (J2ME))
  • Java tabanlı uygulama ve oyunları uzaktan yükleme imkanı

Diğer Uygulamalar

• Kişisel Bilgi Yönetimi (PIM)
  • Takvim, irtibatlar, yapılacaklar listesi ve PIM yazdırmayı içeren gelişmiş S60 PIM özellikleri
  • e-posta, bas konuş ve video paylaşımın kolay yapılandırılması için Ayar Sihirbazı.
  • PIM bilgisinin diğer uyumlu Nokia cihazlarından aktarımı için veri aktarım uygulaması.
  • Wlan sihirbazı

Bağlantı

• Entegre kablosuz LAN (802.11 b/g) ve UPnP (Evrensel Tak ve Oyna)
  • A2DP stereo ses ile Bluetooth kablosuz teknolojisi
  • 3.5 mm stereo kulaklık girişi ve TV çıkışı desteği (PAL/NTSC)
  • USB, kızıl ötesi ve Bluetooth kablosuz teknolojisi ile Nokia PC Suite bağlantısı
  • Uyumlu bağlantıyı kullanarak, uyumlu PC'ye kişilerin ve takvimin yerel senkronizasyonu
  • Uzaktan senkronizasyon
  • Kablosuz Bluetooth teknolojisi ile resim, video klip, grafik ve kartvizit gönderme ve alma

RealPlayer Media Player
  • Kayıtlı video klipler ya da indirilmiş kklipleri tam ekran izleme
  • Desteklenen vide formatları : MPEG-4 , H.264/AVC , H.263/3GPP, RealVideo 8/9/10

• Nokia N95
  • Nokia Video Bağlantı Kablosu CA-75U
  • Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2

sensör uygulamaları ile çok daha güzel özellikler kazanıyo:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

deniz-17

deniz-17

Üye
benimki D2000(n99i) bence güzel telefon

N99i ÖZELLİKLER:
-Network type: GSM 900/1800/1900
-1 phone can use 2 card at same time
-2.4 inch touch screen;Support GPRS
-Support MP3, MP4
-Support Language (optional)
-2 MP digital camera
-PDA
-Support extend card
-Support bluetooth
*MP3 audi *Player, *
3gp, “, *Mp4, *Video, *Players, *
mp3, *Ringtone, ,, 3d, *Sound, *Digital, *Video, , , ,
Analog antenli TV
Headset olmaksizin distan dinlenebilen FM Radyo
MP3 ve MP4
1.3mp Kamera
Video Cekimi
Web Kamera ozelligi
Bluetooth
GPRS
3D yuksek ses kalitesi

bunu ben sölediğime inanmıyorum:agla

__Midas__

__Midas__

Üye
9300i en değerli nokiam o benim, hiçbişeye değişmem, bluetooth, wireless, ve çok karizmatik bi telefon, iç klavyesi harika, türkce ve messenger da yazmak müthiş kolaylaşıyo, şarjı 4 güne yakın gidiyo vodafone hattım takılı çok fazla görüşme yapmıyorum ama msj yazıyorum aşırı,,
kimilerine göre çok kaba gelebilir ama o bi harika bence, çok fazla özelliği var aslında ,iç ekranda film seretmek bi değişik, tam ekrnda gayet güzel sonuçlar alabilirsiniz, herşeyini geçin
insanlar baktıklarında bir kere daha bakıyorlar bu yetiyo zaten :)

N90 : arkadaşımın hediyesi turkcell hattım takılı sadece mesaj ve konuşmak için kullanıyorum, tuşları geniş ve mesaj yazmaya elverşli, gayet başarılı ve n70 e göre hızlı biraz daha, seviyorum telefonlarmı:)
birde 8850 var ama şarj problemi var kullanmıyorum şu an,

Furkan96

Furkan96

Üye
n70

Üst Alt