Herkes gördüğü ilginç rüyaları anlatsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Herkes gördüğü ilginç rüyaları anlatsın
Evet Arkadaşlar herkez gördüğü ilgiç rüyasını anlatsın bakalım :)

Rüyamda çok değişik,daha önce hiç görmediğim bir binada mahkum edildiğimi görmüştüm,buraya kadar ilginç değil...Ama daha sonra o gördüğüm yerin tıpatıp aynısını televizyonda gördüm...Prag'da bir nazi kampıymış...Baya şaşırmıştım...

evet sizleri görelim kim neler görmüş :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

atp96

Üye
Bir kere tuvalet deliğinden s3 çıkarıyorum ne kadar ilginç değilmiiii ?

zombaka

zombaka

Üye
Ben rüyalarım genelde söyle herşey normal gidiyo sonra bişey beni duvara atıyo

baba264

Üye
:-)

muratvemine

muratvemine

Üye
Pek ruya gormem ama gorduklerim hep erotik .d

alyz

Üye
ben değilim ama ailem kötü bir olay olmadan önce mutlaka rüya görür geçen iki ablam rüyalarında amcamı görmüş bir gün sonra amcam kayboldu bu günde bir derede cesedi bulundu

arda588

Üye
ben değilim ama ailem kötü bir olay olmadan önce mutlaka rüya görür geçen iki ablam rüyalarında amcamı görmüş bir gün sonra amcam kayboldu bu günde bir derede cesedi bulundu

ve sende hala nette takılıyon

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
rüyamda bir arkadaşıma kamyon çarmış bu nu defnederken mezarından ışıklar çıktı etrafa ışıklar saçılıyor
sonra bunun abisi gelip kardeşim ölmedi ölmedi diye tutdurdu sonra merak etiik mezarını açtık bi de bakltık ki
kaza yapan kamyonun farı aküsüyle birlikte çalışır şekilde mezarının içinde parıldıyor.

Samet.25

Yuruyom yuruyom yuruyom birden dusuyom hemen uyaniyom

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Usta daha dun gece gordugum ruya (Etkisi hala ustumde) ;

Lisedeyiz askeri universiteyi kazanmisim . Neyse okulda kutlama yapiliyo beni ugurluyacaklar felan . Ama bir gariplik var sanki olume gidiyorum geri donmeyecem gibi davraniyolar . Neyse hoca askeri kiyafeti getiriyo giyiyorum . Artik kutlamalarin sonuna geliniyo . Neyse iste kutlama bitiyo selam cakiyorum icerdekilere ve kapiya dogru yoneliyorum . Ama kimse pesimden gelmiyo ugurlamaya . Tabi bu durum icimi parcaliyo zoruma gidiyo iyice doluyorum biri bisey dese aglayacam . Tam umidi kesmis giderken arkadan bir ses . Bizim okuldan bir kiz ( Pek samimiyetim yok , Neden baska biri degil anlamadim valla)

Soyledigi soz : Ya Hasan ama aklimda kalirsin diyip sariliyo . Bende hayatta yapamayacagim bisey , kizi yanaktan opuyorum (Utanirim normalde).
Neyse ordan ayriliyorum sonra o kizdan mesaj geliyo : Evlenecegim adamsin diye o mesajdan sonra kizi ariyorum ariyorum bulamiyorum .

İcimde degisik bir his var sabahtan beri . İnsallah kiza asik olmam :(

- - - Eklendi - - -

Usta ruyalari takip eden biri varsa yorumlasin cok fenayim suan . Felaket bi sikinti var icimde :(

CABBAR

CABBAR

Üye
Bu gece gördüğümü yazarsam ban yerim :kop:

tempestshine

tempestshine

Üye
Cin hepsi cin ile ilgili.Kardeşimin içine giriyorlar.Ben onlarla kavga ediyorum

Haluk.

Haluk.

Üye
anlaticam ama mobilim hemde cook uzun

- - - Eklendi - - -

baska zaman anlatrm

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Cin hepsi cin ile ilgili.Kardeşimin içine giriyorlar.Ben onlarla kavga ediyorum

inanmiyinca pek problem olmuyo bende hatta hic olmuyo en son bu bolumde cinlerle dalga gectiydik hala aklima geldikce yikiliyorum :D

- - - Eklendi - - -

valla ben hep gozlerimi tam acamam ya da kendimi disaridan gorurum hep

nimeemin

Üye
ben rüyamda okula gidiyorum ama okula geç kalmışım bizim bi türkçeci var beni döver diye ben derse girmiyorum fakat gittiğim yer tuvalet ama erkek ler tuvalet kilitli(tam bilmiyorum kilitlide olabilir)
bende kızlar tuvaltini giriyorum sonrasını artık siz bilirsiniz :-) sonrada boy abdesti filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...