BOZKURT
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
barabelli' Alıntı:dahaonce cooooook verılmıstı gov tr
FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
..::Riddick::..' Alıntı:Çok yalış düşünüyorsunuz ...
İsa Peygamberde diğer kitap gönderilmiş peygamberler gibi Allah (cc)'ın elçisidir...
Onu ilah saymışlarsa bu İsa Peygamberin suçu değil O insanların günahı...
ya sana daha bişe demiyorum...FanaTürk' Alıntı:Dün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
FanaTürk' Alıntı:Allah'ın peygamberlerine iman ettiğimiz bir gerçek. Ancak şu var ki; bizim için İsa peygamberin cismi önemli değildir. Allah'ın elçilerinden biri olması bizim için yeterlidir. Kaldı ki; peygamberleri bu şekilde resmetmek yanlıştır. Nedenine gelince; hristiyanlık bir zamanlar hak dinlerden bir tanesiydi ancak sonradan bozuldu. Bunun açıklamasına en iyi örnekse Hz. İsa'nın resmedilmesi; zamanla bu resmin Allah'a ortak koşulmasıdır. Bu islamiyet için de bir ders olmuştur ki; Hz. Muhammed'in tek bir resmi yoktur.
Şimdi kimse bu resmi dağıtmakTa sakınca olmadığını iddia etmesin. Sakınca olmasaydı bugün her evin duvarında bir Muhammed portresi asılı olurdu.
Benim sorunum Allah'ın peygamberiyle değil; o peygamberi Allah'a ortak koşanlarla ve bir müslümanın bilinçsiz bir yaklaşım sonucu bu resmi dağıtmasıyla...
FanaTürk' Alıntı:Allah'ın peygamberlerine iman ettiğimiz bir gerçek. Ancak şu var ki; bizim için İsa peygamberin cismi önemli değildir. Allah'ın elçilerinden biri olması bizim için yeterlidir. Kaldı ki; peygamberleri bu şekilde resmetmek yanlıştır. Nedenine gelince; hristiyanlık bir zamanlar hak dinlerden bir tanesiydi ancak sonradan bozuldu. Bunun açıklamasına en iyi örnekse Hz. İsa'nın resmedilmesi; zamanla bu resmin Allah'a ortak koşulmasıdır. Bu islamiyet için de bir ders olmuştur ki; Hz. Muhammed'in tek bir resmi yoktur.
Şimdi kimse bu resmi dağıtmakTa sakınca olmadığını iddia etmesin. Sakınca olmasaydı bugün her evin duvarında bir Muhammed portresi asılı olurdu.
Benim sorunum Allah'ın peygamberiyle değil; o peygamberi Allah'a ortak koşanlarla ve bir müslümanın bilinçsiz bir yaklaşım sonucu bu resmi dağıtmasıyla...
..::Riddick::..' Alıntı:Çok yalış düşünüyorsunuz ...
İsa Peygamberde diğer kitap gönderilmiş peygamberler gibi Allah (cc)'ın elçisidir...
Onu ilah saymışlarsa bu İsa Peygamberin suçu değil O insanların günahı...
dostum neden böyle düşündün bak işi din kavgasına dökmeyelimDün müslüman kimliğinle İsrail'i boykot ediyordun; bugün hristiyanlar tarafından tabulaştırılarak Allah'a ortak koşulan İsa'nın portresi yayınlıyorsun.
bırak kardeş ya böleleriyle uğraşılmaz bize arkadaş bulaşmaya çalışıyor...varsa bi meselen canımın içi fanatürk ver msn adresini konuşalım...+riddik sende eleman falan ayaklarını bırak tamammı koçum...exalans' Alıntı:dostum neden böyle düşündün bak işi din kavgasına dökmeyelim
Düzgün konuş !!! Koçum moçum ne iş ? O hitap şeklini yediririm sanawolf_night' Alıntı:bırak kardeş ya böleleriyle uğraşılmaz bize arkadaş bulaşmaya çalışıyor...varsa bi meselen canımın içi fanatürk ver msn adresini konuşalım...+riddik sende eleman falan ayaklarını bırak tamammı koçum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?