cL0sé # ~TheHeroeS_TR~
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Nickname : cL0se # NoThiNq ! Genişletmek için tıkla ... O günden bu güne kadar hiçbir şey değişmedi, girdiğim her serverda gölge gibi çökmeyi başarabilen, taklitleri her serverda olan nick ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Nickname : cL0se # NoThiNq ! Genişletmek için tıkla ... O günden bu güne kadar hiçbir şey değişmedi, girdiğim her serverda gölge gibi çökmeyi başarabilen, taklitleri her serverda olan nick ...
'Patron Üye halflife oynayan yada oynamayı bılen varsa bana pm atsın.hç bişey yuklemiyoruz direk consoledan. boş bi server var vs atalım . beklerım
halflife oynayan yada oynamayı bılen varsa bana pm atsın.hç bişey yuklemiyoruz direk consoledan. boş bi server var vs atalım . beklerım
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap PALA.' Alıntı: Adımız yok Genişletmek için tıkla ... Namımız var Mesaj birleştirildi: 16 Ara 2024 Bu arada hiç counter oynamadım
PALA.' Alıntı: Adımız yok Genişletmek için tıkla ... Namımız var Mesaj birleştirildi: 16 Ara 2024 Bu arada hiç counter oynamadım
PALA. Üye gonyalı' Alıntı: Namımız var Mesaj birleştirildi: 16 Ara 2024 Bu arada hiç counter oynamadım Genişletmek için tıkla ... Bende pek sevmem zaten, hayf life daha iyi arkadaş ortamında sarıyordu.
gonyalı' Alıntı: Namımız var Mesaj birleştirildi: 16 Ara 2024 Bu arada hiç counter oynamadım Genişletmek için tıkla ... Bende pek sevmem zaten, hayf life daha iyi arkadaş ortamında sarıyordu.