herkes burda..¡ Sen nerdesin...... (3296)

Style72

Üye
    Konu Sahibi
herkes burda..¡ Sen nerdesin...... (3296)
herkes burda ~~~ sen nerdesin ~~~

achambo

Üye
konudaki mesaj sayısını fazla gösterme çabaları

Tepkiler: Haluk.
konudaki mesaj sayısını fazla gösterme çabaları

yok arkadaş ya.. 13 yaşnda cocuk var şubat ayında üye olmuş galiba binbaşı.. ben 2009'dan beri üyeyim lakin daha üsteğmen'im ama yazdıgı msjlara bakıorm hep gülücük koymalar teşekkür etmeler.. android telefonu var symbian konusuna teşekkür ediyor bizdemi öyle yapalım yani..

Haluk.

Üye
13 yasinda olan ben miyim eqer bensem ocakta uye oldum ben

achambo

Üye

öyle yapan var ama direk dediğin şekilde yaklaşmak doğru olmaz yakınına indiriyodur veya symbian olup tableti olabilir.
Mesaj kasma işini de hiç sevmem adam her girdiği konuya teşekkür ediyo mesela indirdiklerine teşekkür etse çok daha iyi olur bence

dediğin gibi yapmaya değmez diyim sana

13 yasinda olan ben miyim eqer bensem ocakta uye oldum ben

sen binbaşı'mısın senin pek yorumunu görmedimde sende'mi 13 yaşındasın vay arkadaş.. ben seni büyük sanıyorum bide işe bak.. benim 15 yaşıma kadar değil bilgisayar internet cep telefonum yoktu.. hey gidi herif 13 yasnda forumlarda takılıyor..

- - - Eklendi - - -

ya ben işin makarasındayım bro.. isteyen istediğini yapsın zaten msj sayısı artıyor binbaşı oluyorsun general oluyorsunda.. bu forumda kimin işe yaradıgı kimin işe yaramadığı belli.. binbaşı değil dünyayı kurtaran adam rütbesi versinler sana senin profiline tıkladıgımda senin ne oldugn ortaya cıkar zaten bu bir gerçek..

Tepkiler: Haluk.

Haluk.

Üye
Ben.2 sınıfa geçerken aldılar bilgisayarı ve telefonda geçen sene

iOSait

Üye
bende bu ay katildim araniza ama yakinda yuzbasi olacagim