Herkes browserının HTML5 test sonucunu screenshot olarak buraya atsın.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan25

atakan25

Üye
n8 de ne zamandan beri 8.3 tarayıcı var taylor v7 gibi birşey mi kullanıyonuz ondan mı?

PriZm

PriZm

Üye
Orjinal ICS tarayıcısı:

Dolphin Browser HD:

Opera Mobile:

arslanla

arslanla

Üye
Symbiandaki en iyi tarayıcı opera mobile 12... Gerisi hikaye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o değil de ics tarayıcısının fp1 tarayıcısından pek fazlası yok.

Türe

Türe

Üye

evet çünkü icsde flaş desteği yok.

---------- Eklendi @ 21:01:38 ---------- Yazıldı @ 21:01:01 ----------

batsa da Skyfire var. Bildiğim kadarıyla jb'den sonra Skyfire ile flash videoları izlenebiliyor

evet izleniyor ama sıkıntılı ben çok tercih etmiyorum . sonuçta her siteden video izleme ihtiyacı duymuyorum , sıkıntı olmuyor.

PriZm

PriZm

Üye

evet çünkü icsde flaş desteği yok.

---------- Eklendi @ 21:01:38 ---------- Yazıldı @ 21:01:01 ----------

evet izleniyor ama sıkıntılı ben çok tercih etmiyorum . sonuçta her siteden video izleme ihtiyacı duymuyorum , sıkıntı olmuyor.
ics de flash desteği var süleyman :D

---------- Eklendi @ 21:22:32 ---------- Yazıldı @ 21:21:31 ----------

android tarayıcısı html5 te çok başarılı değil zaten.gerçek bir karşılaştırma yapılacaksa htmltest.com değil browsermark skorları karşılaştırılmalıdır.

Türe

Türe

Üye

ics de flash desteği var süleyman :D

---------- Eklendi @ 21:22:32 ---------- Yazıldı @ 21:21:31 ----------

android tarayıcısı htlm5 te çok başarılı değil zaten.gerçek bir karşılaştırma yapılacaksa htmltest.com değil browsermark skorları karşılaştırılmalıdır.

ben nexus da neden göremedim o zaman flaş desteğini :hmmm yani varsa bile gb deki gibi akıcı güzel değil öyle olacaksa olmasa da olur |-)

PriZm

PriZm

Üye

ben nexus da neden göremedim o zaman flaş desteğini :hmmm yani varsa bile gb deki gibi akıcı güzel değil öyle olacaksa olmasa da olur |-)
tam tersine nexusta problem vardır.bende gb dekine göre 1000 kat daha iyi ve akıcı çalışıyor.kesinlikle senin nexusta problem var.

Türe

Türe

Üye

tam tersine nexusta problem vardır.bende gb dekine göre 1000 kat daha iyi ve akıcı çalışıyor.kesinlikle senin nexusta problem var.

Valla ali ya benim nexus sikintiliydi heralde surekli problem veriyodu :hmmm inan icsden o cihaz yuzunden nefret ettim :hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Valla ali ya benim nexus sikintiliydi heralde surekli problem veriyodu :hmmm inan icsden o cihaz yuzunden nefret ettim :hmmm
Nexus ilk çıktığında flash desteği yoktu ama sonradan eklemiş olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt