Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir önce mesaj atan üyeyi tanıtsın
Sponsorlu Bağlantılar
Caine
Üye
chilekesh haa eski maxicilerden ve en son ne zaman görüp görüştüğümü hatırlamadıgım maxi dostum
seni görmek güzel
Kaptan
Üye
n95 sahibi bi üyemiz ama tanımıyorum
kurt bey
Üye
abisinden torpilli
CanceR
Üye
o bir gs li hepsinden önemlisi maxicep'in aktif bi üyesi
osezer10
Üye
adı muharrem 7610u var 1 gb hafıza kartı takmıs kasmıcak sanki Bursalı 713 mesajı war 87 konu acmıs bir abimiz
bora arkadaşımız..hıımm...ii bi insan..biraz alıngan...sigarayı bırakamayan...gece nette takılmayı seven...tarih bilgisi ve hafızası güçlü olan...bi çok kez didiştiğim eski bi dost...
thebora
Üye
yasmi,ilk üye olduğum zamanlarda maxicep te edindiğim değerli bir arkadaşım,tanıdığım en eski ve en aktif üyelerden,kendisi ile siyaset üzerine özellikle çok didiştik(sigarayı hala bırakamadım)
konuşmayı,dertleşmeyi,dinlemeyi çok sever...
POWER
Üye
Geçen sene ayın üyesi olduk tan bi süre sonra siteden toplu kopanlardan biriydi.İyi biri severim o beni tanımaz ama ben onu tanırım o zamanlar izleyiciydim sadece
kurt bey
Üye
c siyle d si yerdeğiştiren bi üye
thebora
Üye
maxi nin tanıdığım en eski üyelerindendir,özellikle tarih bölümünde sıkça aktif olduğunu gördüğüm bir arkadaşım,değerli fikirleri ve düşünceleri ile herzaman aramızda olması dileği ile...
cirkinn
Üye
istanbulda oturan 25 yaşında e250 si olan bir binbaşı olabilirmi
ibrahimismail
Üye
maxiıpda takımında olan üsttegmeniz olabilir
_KadirşinaS_
Üye
Üstteki arkadaşı tanımamakla beraber, oyun-cafe bölümnde en çok rastladığım kişidir.Ayrıca benim gibi galatasaraylı olduğu için kendisini takdir ederim. Bir de tabiki Maxipda team üyesi
kurt bey
Üye
Görüşlerine değer verdiğim ve sevdiğim bir üye
Yasminozz
Üye
yorumlarını esprilerini beğendiğim muhabbet etmekten zevk aldığım,arada bi beni kızdıran ama genelde güldüren hemen hemen hergün muhabbet ettiğim bi kişilik...
ayrıca sözünü sakınmayan dik başlı ve cesur da bi kişilik...