Herkes bir önce mesaj atan üyeyi tanıtsın

Sponsorlu Bağlantılar

Caine

Caine

Üye
chilekesh haa :) eski maxicilerden ve en son ne zaman görüp görüştüğümü hatırlamadıgım maxi dostum :)
seni görmek güzel ;)

Kaptan

Kaptan

Üye
n95 sahibi bi üyemiz ama tanımıyorum :D:utan

kurt bey

kurt bey

Üye
abisinden torpilli:ehe

CanceR

CanceR

Üye
o bir gs li :D hepsinden önemlisi maxicep'in aktif bi üyesi ;)

osezer10

osezer10

Üye
adı muharrem 7610u var 1 gb hafıza kartı takmıs kasmıcak sanki :) Bursalı 713 mesajı war 87 konu acmıs bir abimiz :D

thebora

Üye
yeni bir arkadaş sanırım,çokta esprili belliki:)

iremm

iremm

Üye
tanıtacam ama tanımıyorum ne yazıkkı pas :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
bildiğiniz irem bu yaw bizim iremmm işte:ehe

thebora

Üye
bizden yeni ama aktif bir üye:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bora arkadaşımız..hıımm...ii bi insan..biraz alıngan...sigarayı bırakamayan...gece nette takılmayı seven...tarih bilgisi ve hafızası güçlü olan...bi çok kez didiştiğim eski bi dost... :)

thebora

Üye
yasmi,ilk üye olduğum zamanlarda maxicep te edindiğim değerli bir arkadaşım,tanıdığım en eski ve en aktif üyelerden,kendisi ile siyaset üzerine özellikle çok didiştik:)(sigarayı hala bırakamadım) :):)
konuşmayı,dertleşmeyi,dinlemeyi çok sever...

POWER

POWER

Üye
Geçen sene ayın üyesi olduk tan bi süre sonra siteden toplu kopanlardan biriydi.İyi biri severim o beni tanımaz ama ben onu tanırım o zamanlar izleyiciydim sadece ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
c siyle d si yerdeğiştiren bi üye:ehe

thebora

Üye
maxi nin tanıdığım en eski üyelerindendir,özellikle tarih bölümünde sıkça aktif olduğunu gördüğüm bir arkadaşım,değerli fikirleri ve düşünceleri ile herzaman aramızda olması dileği ile...

cirkinn

Üye
istanbulda oturan 25 yaşında e250 si olan bir binbaşı olabilirmi

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
maxiıpda takımında olan üsttegmeniz olabilir

_KadirşinaS_

Üye
Üstteki arkadaşı tanımamakla beraber, oyun-cafe bölümnde en çok rastladığım kişidir.Ayrıca benim gibi galatasaraylı olduğu için kendisini takdir ederim. Bir de tabiki Maxipda team üyesi:oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
Görüşlerine değer verdiğim ve sevdiğim bir üye

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yorumlarını esprilerini beğendiğim muhabbet etmekten zevk aldığım,arada bi beni kızdıran ama genelde güldüren hemen hemen hergün muhabbet ettiğim bi kişilik... :) :)

ayrıca sözünü sakınmayan dik başlı ve cesur da bi kişilik... :) :)

Üst Alt