Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir önce mesaj atan üyeyi tanıtsın
Sponsorlu Bağlantılar
Yasminozz
Üye
msj sayına bakarsak msj atmayı seven bir arkadaşsın benimkiyle karşılaştırınca.........
Yasminozz
Üye
msj sayına bakarsak msj atmayı seven bir arkadaşsın benimkiyle karşılaştırınca.........
Yasminozz
Üye
Yasminozz
Üye
Yasminozz
Üye
pskolojik maynağ
Üye
üye olmuş ama yeni gördüm valla tanısam yazarım umarım aktif birkişi olursun
Salihyet
Üye
---------------------------------------------------------------------------------
yasminoz;bence sen daha çok seviyosun neyse olur böyle vakalar.flood olayına alışırsın zamanla
---------------------------------------------------------------------------------
psikolojik manyağ;sanat için soyunan arkadaş
crazy_amigo06
Üye
sitenin onur üyesi ii bi arkadaş
jöly
Üye
değişik anketler bulan,kendine bir türlü sabit bir avatar bulamayan,bulduğu avatarları kendi bile beğenmeyen bir üye
salihyete yazmıştım ama crazy_amigo06 araya girmiş
crazy_amigo06 sitenin aktif üyelerinden biri
Salihyet
Üye
izmir buluşması resimde görmüştüm ama içlerinden hangisiydi unuttum
perkon
Üye
salihyet valla onur üyesi olmuş ama hiç tanımıyorum.istanbul avrupa yakasında oturuyor.
perkon
Üye
salihyet valla onur üyesi olmuş ama hiç tanımıyorum.istanbul avrupa yakasında oturuyor.