Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir önce mesaj atan üyeyi tanıtsın
Sponsorlu Bağlantılar
jöly
Üye
bu dünyada eşi benzeri olmayan tek insan benim kanım canım,sırdaşım,kardeşim,herşeyim benim meleğimdir kendisi
tofy
Üye
dünyalar tatlısı canımın içi arkadaşımm sırdaşım dostum, onun kadar yardımsever birini daha görmedim hasta olurum koşar evde yalnız olurum hemen gelir kyamam sen benim meleğimsin ama dışarı çıkınca çok alışveriş yapıyoruz o ayrııı
damadada
Üye
bukadar insan bahsederde kötü biri çıkarmı hiç tanışmak kısmetolmadı ama iyibir insan en azından hümanist birisi allah kolaylıkvere herkese
berberix
Üye
pardon arkadaşlar bi yanlışlık oldu kusura bakmayın
ChaLLenGeR
Üye
Çok dertli çoook
Salihyet
Üye
çok iyi bir dost aynı zamanda'da d600'ü var.
DefectoR
forumun seviyen üyelerinden birisi...
Salihyet
Üye
Nickinin anlamını bilmediğim ve siteye emek sarf eden mod'lardan.
DeLmIrA
Üye
walla bu konuda mütemadiyen bana denk gelen bi arkadas çok saglam banner yapar haa
Kin_ittifak
Üye
n-gage cilerden iyi biri
Salihyet
Üye
Yolladığı şarkılardan nasiplendiğim bir dost.kız mevzusunda ve rap mevzusunda rütbe edinmiş bir rapçi
Kin_ittifak
Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Yolladığı şarkılardan nasiplendiğim bir dost.kız mevzusunda ve rap mevzusunda rütbe edinmiş bir rapçi[/b][/quote]
Ne Kızı Hiç İşim Olmaz
Sitenin Ufak Üyelerinden İyi bir COcuk ve msnde iyi kosuoz..
DefectoR
İzmirin meşhur yeraltı çetelerinden biri
darkred
Üye
süperman in hemşerilerinden biri
D3N1Z
Üye
sandığım kadarıyla eskişehir fanatiği
Salihyet
Üye
adının deniz olduğunu bide evinin no sunu biliyorum [Evinin numarası 12 ehehe]
CisSe