Herkes baksin dikkat edin... Dolandirici var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
Herkes baksin dikkat edin... Dolandirici var
Arkadaslar sahibinden. Com da bi ilan dolaşıyor. Simdi kaldirilmis bir ilan. Daha. İki gunluk note2 Burdur un bucak ilcesinde galon elektronik diye bir yer varmis ilanda boyle yaziyordu. Burdur dan bir arkadaşıma baktirmaya yolladim ama oyle bir yer yok telefonu mesgule almaya başladı. adam dolandirici fiyat olarak 1000 lira genpa garantili demis. Adamin adi duru. Dikkat edin ilani yayina girer bir kac gune adam dolandirici.

• Beğen
Tepkiler: miyelin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler :)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim. Durust satis yapan insan bulmak cok zor artik yaa.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
rica ederim. Durust satis yapan insan bulmak cok zor artik yaa.

+1 aynen katılıyorum, ben bi kez sahibinden üzerinden birisi ile S2 ile anlaştık ben E7+100TL vercem oda S2 vercek benden ilk olarak 100TL'yi banka hesabına yatırmamı istiyor sonra da cihazları kargo ile takas düşünüyor, ben gerekli güveni verdim baktım olmuyor, sağlık olsun dedim almadım cihazı 100tl yi çöpe atıyorum yani düşünsene nasıl güveneceksin, her zaman her yerde vurguluyorum, En iyisi en güvenlisi elden almaktır :oke:

komando04

komando04

Üye
+1 aynen katılıyorum, ben bi kez sahibinden üzerinden birisi ile S2 ile anlaştık ben E7+100TL vercem oda S2 vercek benden ilk olarak 100TL'yi banka hesabına yatırmamı istiyor sonra da cihazları kargo ile takas düşünüyor, ben gerekli güveni verdim baktım olmuyor, sağlık olsun dedim almadım cihazı 100tl yi çöpe atıyorum yani düşünsene nasıl güveneceksin, her zaman her yerde vurguluyorum, En iyisi en güvenlisi elden almaktır :oke:

o insanın içinde hainlik varmış kardeşim,ben maxicepten iki kere güvenip yolladım,onlarda sağ olsun sözünde durdu

___kaptan___

___kaptan___

Üye

o insanın içinde hainlik varmış kardeşim,ben maxicepten iki kere güvenip yolladım,onlarda sağ olsun sözünde durdu

Ama bundan böyle 2.el alır mıyım almaya kalkar mıyım tövbeeee?
2011 haziranda 2.el Nokia E71 aldım çalıntı çıktı o gün bugündür emniyetle uğraşıyorum gerçi imei farklılığı var 1 rakam tutmuyo ama emniyetle uğraşıp duruyorum, bir daha mı eşşek gibi çalışır 2 bin lira ise de basar parayı alırım sıfıtını bakarım rahatıma :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Sahibinden.com da sorun yaşan birçok tanıdık biliyorum. Hepsiburada ve gittigidiyordan vazgeçilmemeli.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
yani kisaca diyecegim dikkat edin arkadaslar.herkes biz gibi olmuyor maalesef. Nasil iki kurus calarim diye bakiyo onlar.

alparslan46

Üye
benim de başıma böyle bir olay geldi.675 tl ye 64 gb.n9 yazıyordu ilanda.adamı aradım konuştuk dediki abi cihaz yurtdışından gelme kayıtlı dedi.imei nosunu verdi sorguladım doğru cihaz kayıtlı.bir kaç defa daha daha konuştuk abi tanıdığın varsa gelsin baksın filan dedi baya bir güven verdi.anlaştık telefonu get ilanı ile aldım.bir gün sonra kargo geldi işyerinde yokken gittim kargo şubesinde kutuyu açtım birde ne göreyim.adam n9 yerine polypad diye bir oyuncak göndermiş.3 hafta mücadele ettim ama sonunda sahibinden.com paramı iade etti.

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
Sen yenimisin bu ortamlarda darbeci :) daha neler gorecen sen neler.. :D

• Beğen
Tepkiler: katliam_7789
___kaptan___

___kaptan___

Üye
benim de başıma böyle bir olay geldi.675 tl ye 64 gb.n9 yazıyordu ilanda.adamı aradım konuştuk dediki abi cihaz yurtdışından gelme kayıtlı dedi.imei nosunu verdi sorguladım doğru cihaz kayıtlı.bir kaç defa daha daha konuştuk abi tanıdığın varsa gelsin baksın filan dedi baya bir güven verdi.anlaştık telefonu get ilanı ile aldım.bir gün sonra kargo geldi işyerinde yokken gittim kargo şubesinde kutuyu açtım birde ne göreyim.adam n9 yerine polypad diye bir oyuncak göndermiş.3 hafta mücadele ettim ama sonunda sahibinden.com paramı iade etti.

Yine iyi kurtarmışınız paranızı :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar en iyisi get ile güvenilir alışveriş

korteks_cep

Üye
arkadaşlar bu tarz e-satış sitelerinden alışveriş yaparken özellikle dikkat edeceğiniz öncelik,satıcıların profilindeki satışı tamamlanan ürünlerin alıcılar tarafından yorumları,pozitif yorumları takip ederek güvenli alışverişi her zaman siz sağlarsınız negatif yorumlarda bulunan alıcıların memnuniyetsizliği yada üründen memnun olmaması satıcının güvenilirliğini belirler ilgili satıcıları tercih etmeye çalışın...

gelelim telefon mevzusuna en çok dikkat etmeniz gereken yurtdışı kayıtsız telefonlar,ime garantisi vermeyen satıcılardan uzak durun 6 aylık turist pasaport kaydı yaptıran uyanıklardan piyasada çok var.satıcının sabit telefon ve adres bilgilerini profilinde paylaşmaması üstü örtülü cevaplar vermesi karşısında ihtiyatlı olun,alışveriş etmeyin.yurtdışından gelen cihaz almak her zaman rzikoludur alacaksanız bile referanslarını özellikle 1 yıl öncesine kadar o satıcıdan cihaz alan kullanıcılarla irtibata geçin.sahibinden,sanalpazar ve gittigidiyorda alışverişin iadesi olabiliyor siz onay vermedikten sonra sizi kimse dolandıramaz ki yinede ithal telefon almadan kılı kırk yarın,sonra iade ve kargo işlemleriyle boşuna vaktinizi kaybersiniz.saygılar.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
    Konu Sahibi
Sen yenimisin bu ortamlarda darbeci :) daha neler gorecen sen neler.. :D

Ustad ben yeni degilim ortada:) daha nelerini gordum. Kutunun icinden hiyarinimi cikani ararsun baska biseyinimi. Allahtan hic dolandirilmadim. Bugune kadar. İnşallah kimsr dolandiirlmaz. Dikkat edin iste

korteks_cep

Üye
gerçek olay

satıcı çıplak gösteren gözlük satıyormuş 200-300 liraya vatandaşın teki hemen bi tane sipariş vermiş tabbi kargosunu da almış gözlükle birlikte bitki çayı da göndermiş,adam bitki çayının ne işe yaradığını çözememiş,adam hemen gözlüğü takmış dışarıyı röntgenlemeye başlamış ama birşey görememiş,sonra gidip hemen bitki çayını içmiş gözlük gösterecek diye ama durum yine aynı gerçi böyle sapıklara müstehaktır bu ama yinede dolandırıcılığa girer...bu olay türkiyede yaşanmış...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Durum yeterince anlaşıldı sanırım. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt