POWER
Üye
-
Konu Sahibi
-
adana depremiyle titaniğin ne alakası var titanik bildiğim kadarıyla buzdağından battı depremden deilbenim anlatmama gerek yoktur sanıyorum nickimi.....ama adana depremi cok daa anamlı kıldı bu nicki benim icin....
adana depremiyle titaniğin ne alakası var titanik bildiğim kadarıyla buzdağından battı depremden deilha yani öleyse bilelim dimi
bencede güzel bu resmναη_нσιנ∂σηк;443372' Alıntı:Nickim: İlk internetle tanıştığım günlerde bir oyun dosyası indirecektim. Forum, üyelik falan bilmiyorum tabi. Sonra aklıma futbolcu isimleri geldi ve o zamanlar fenerbahçede değildi Hooijdonk ve biraz değiştirerek çok beğendiğim futbolcu olan van_hoijdonk olarak nick aldım. Sonrasında her forumda böyle aldım derken tüm forumlarda direk van_hoijdonk diye kullanmaya başladım.
Avatar: Yıllık resimleri çektirdik. Malum liseden mezun oluyoruz.Resimlerden en beğendiğim buydu ve avatara ekledim. Hoş duruyor gibi geldi
hadi beeeeenickimiin hikayesi askerde başlıyor
askerde şafak 7 derken vukuattan ceza evine gireceğim 5 gün diskoya gideceğim (askerlik yapanlar bilir diskoyu) yeni üstteğmenimiz ilk görevine başlarken ilk imzaladığı kağıt benim tutanağım adam çağırttı beni
Neden uyudun nöbette dedi(ki uyandırmadı alt devrelerim ali cengiz oyununa geldim)
Bende uyuduğum için uyudum komutanım dedim uyumanın mazereti mi olur dedim
benden önceki uyandırmamış dedim
Nerelisin sen dedi van dedim
Bunlar hepsi böyle pislik gönderin gitsin bunlar alışık böyle şeylere dedi
benim nevrim döndü gömleği açtım ne diyorsun sen lan dedim bu askerliği de seni de diye başladım kamelyaya yürümeye başladım kafamdaki bıçağı almak o adamı sermekti başçavuşumuz baba adamdı geldi uyardı beni bak gidiyorsun beş gün yat kalk git evine oğlum yapma etme ben çıldırmışım zorla taskin ettiler meğer bu üstteğmen inzibat çağırdı bi süre sonra landlarla inzibatlar geldi kollara kelepçeyi vurunca irkildim ceza evi kağıdımı ellerine tutuşturarak direk revire ordaki üstteğmeni de aramış cezaevi kağıdıma ağır "depresif" hareketlerinden dolayı hücrede yatması uygundur yazdı ve kaşeledi arkasından hoppala hücreye 5 gün (girdiğin saatte çıktığın için aslında 6 gün yattım) hücrede 2 metreye 1 metre hücrede sadece günde 1 defa havalandırmaya çıkarak cezayı bitirdim ama hala o günleri içim burkularak hatırlıyorum
ondan dolayı depresif nickini kullanıyorum hatıra hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?