Tam üstüne bastın :D Bildirim sorunu olmasa .s.s
smh60 Üye OnurAYDN' Alıntı: Bildirim sorunu olmasa .s.s Genişletmek için tıkla ... miui launcher kullanıyorum bildirim sorunu yok bildirim sorunu lewanın launcherindaki task killer.dan kaynaklanıyor
OnurAYDN' Alıntı: Bildirim sorunu olmasa .s.s Genişletmek için tıkla ... miui launcher kullanıyorum bildirim sorunu yok bildirim sorunu lewanın launcherindaki task killer.dan kaynaklanıyor
anilari35 Üye şu touchwiz(nasıl yazılıyorsa artık) arayüzünün sadece şu kilit kısmı çok iyi gerisi berbat.
MUSTAFA AKPINAR97 Üye Göremiyorum suan duvar kâğıtlarını kendi upload ettiklerimi nedense bide orjinal duvar kağıdı kullandığım romun
Göremiyorum suan duvar kâğıtlarını kendi upload ettiklerimi nedense bide orjinal duvar kağıdı kullandığım romun
manguru022 Üye anilari35' Alıntı: şu touchwiz(nasıl yazılıyorsa artık) arayüzünün sadece şu kilit kısmı çok iyi gerisi bok gibi Genişletmek için tıkla ... DUvar kagıdını atar mısın hocam
anilari35' Alıntı: şu touchwiz(nasıl yazılıyorsa artık) arayüzünün sadece şu kilit kısmı çok iyi gerisi bok gibi Genişletmek için tıkla ... DUvar kagıdını atar mısın hocam
mürteza16 Üye anilari35' Alıntı: hocam durvar kağıdı atarmısn Genişletmek için tıkla ... Buyur. Duvar Kağıdı - Note III Duvar Kağıtları - MaxiCep Son düzenleme: 16 Mar 2014
anilari35' Alıntı: hocam durvar kağıdı atarmısn Genişletmek için tıkla ... Buyur. Duvar Kağıdı - Note III Duvar Kağıtları - MaxiCep
kfahaa Üye mcpaaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Adam sakarya da oturuyor
mcpaaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Adam sakarya da oturuyor