konu bayağı tuulmuş gerilere gitmesin :D
PureFood Üye Konu Sahibi bthn_997' Alıntı: konu bayağı tuulmuş gerilere gitmesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilgi göstermene sevindim Bende resim koyacam da değişiklik yok tek tema oda default ikon zaten duvar kağıdım aynı Sago hâlâ konsere kadar böyle tutucam.
bthn_997' Alıntı: konu bayağı tuulmuş gerilere gitmesin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ilgi göstermene sevindim Bende resim koyacam da değişiklik yok tek tema oda default ikon zaten duvar kağıdım aynı Sago hâlâ konsere kadar böyle tutucam.
PureFood Üye Konu Sahibi Sağolun arkadaşlar ilginize resimlere devam bende atıcam bu akşam gerçi sadece kendi resmim var tarih saat ev ekranını bile kaldırdım
Sağolun arkadaşlar ilginize resimlere devam bende atıcam bu akşam gerçi sadece kendi resmim var tarih saat ev ekranını bile kaldırdım
By_Casparov Üye 'İsmet'' Alıntı: furkan tema şeffaflığı güzelmiş Genişletmek için tıkla ... bnmde seffaf
PureFood Üye Konu Sahibi satranç' Alıntı: bnmde seffaf Genişletmek için tıkla ... senin de fena değilmiş
ceset Üye İşte Benim SE Satio Konu, Bana Birzamanlar Java SE ler icin acilmis Ekran Savaslari forumunu animsatti. ilk olarak kendi yapimim Flash Wallpaper ile baslayayim Ekrandaki butonlarin tamami calismaktadir ekranin iki yanindaki butonlar calisiyor Ekrandaki tum butonlar calisiyor Vivaz'in Akvaryumu Bunlarda SPB Mobile Shell' den Beğendinizmi ?
İşte Benim SE Satio Konu, Bana Birzamanlar Java SE ler icin acilmis Ekran Savaslari forumunu animsatti. ilk olarak kendi yapimim Flash Wallpaper ile baslayayim Ekrandaki butonlarin tamami calismaktadir ekranin iki yanindaki butonlar calisiyor Ekrandaki tum butonlar calisiyor Vivaz'in Akvaryumu Bunlarda SPB Mobile Shell' den Beğendinizmi ?