Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

Nazy

Nazy

Üye
hııı ne demessin

alttaki irem adamı çarpar haberin varmı?

CEREN

CEREN

Üye
yooo benı daha carptığını görmedım :):)
altakki neden bazıları anlamata güclük cekiyor???

iremm

iremm

Üye
bende anlamış deilim

nazy( hıııııı - hıhı - hı ı :ehe)

alttaki sence parantez içinde ne anlatmak istedim bilene 100 :ehe

Nazy

Nazy

Üye
iremce konuştun:naughty:
takas imolariko namişa niskiyof?

iremm

iremm

Üye
nazy 100 :ehe

ama ben hala nazyceyi çözemedim

alttaki nazy ne demiş?

*esra_r*

Üye
onu ben hiç anlamadım zaten ...

alttaki sence kıskanmamak sevmemek mi demektir ?

CEREN

CEREN

Üye
galiba öyle demektir cünkü insan sevdiğini kıskanır
sence de öyle değilimi altakki???

ufuk023

Üye
kıskanmak:seven her insanın başına gelen olay. her insan sever, yalan yok kıskanır da. eğer sevginiz ve kıskanmanız devasa boyutlardaysa kıskandığınız anda mide ve karın kaslarınız acayip şekilde kasılır, sağlam bi yumruk yemişe dönersiniz. genelde sevdiğiniz kişi hakkında en fazla ondan uzak durmayı düşünürsünüz kıskandığınızda ama diğer kişi için aklınızda olmadık psikopat düşünceler belirir, dr. hannibal lecter'i bile özendirecek şeyler gelir aklınıza. bi de kıskandığınız kişi sadece arkadaşınızsa(ona göre tabi)* bi şey de diyemezsiniz, yapamazsınız midenizdeki acı ve gözlerinizin önündeki bulutla kalakalırsınız

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
kıskanmak:seven her insanın başına gelen olay. her insan sever, yalan yok kıskanır da. eğer sevginiz ve kıskanmanız devasa boyutlardaysa kıskandığınız anda mide ve karın kaslarınız acayip şekilde kasılır, sağlam bi yumruk yemişe dönersiniz. genelde sevdiğiniz kişi hakkında en fazla ondan uzak durmayı düşünürsünüz kıskandığınızda ama diğer kişi için aklınızda olmadık psikopat düşünceler belirir, dr. hannibal lecter'i bile özendirecek şeyler gelir aklınıza. bi de kıskandığınız kişi sadece arkadaşınızsa(ona göre tabi)* bi şey de diyemezsiniz, yapamazsınız midenizdeki acı ve gözlerinizin önündeki bulutla kalakalırsınız

Kardeşim bu ne böyle, insanlar buraya eğlenmeye geliyor siz uzun uzun yazıyorsunuz! Ayıp yahu! Bu kadar uzatılır mı bir yazı! Yaz bir kelime geç! Cık cık cık cık.... Kınıyorum böylelerini efendim, olmaz böyle şey...

(:ehe)

ufuk023

Üye
Kardeşim bu ne böyle, insanlar buraya eğlenmeye geliyor siz uzun uzun yazıyorsunuz! Ayıp yahu! Bu kadar uzatılır mı bir yazı! Yaz bir kelime geç! Cık cık cık cık.... Kınıyorum böylelerini efendim, olmaz böyle şey...

(:ehe)

bu lafları bir yerden hatırlıyorum sanki.:) hoşgeldin...

iremm

iremm

Üye

edebiyatı parçaladın yaw :ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
praetor282 hepsi senin hatan bulaştırdın millete konuşma hastalığını yaa
alttaki haksızzmıyım:)

ufuk023

Üye
haksız olma oranın daha yüksek ata geleli 10 gün falan oldu ben kendimi bildim bileli konusuyorum...
:sn: :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hem konuşuyorsun hem konuşana laf ediyorsun demek... :ehe Ayrıca ben geleli 10 değil 16 gün oldu hakkım yenmesin lütfen :box

manyak!

manyak!

Üye
alttaki üsttekiler çok geveze dimi?:islik

ufuk023

Üye
olabilirde olmayabilirde garantisi yok...:ehe

CEREN

CEREN

Üye
bı oyun kendini aşmış
altakki neden geveze insan çok

ufuk023

Üye
çok soru soran olduğu için bu gayet tatmin edici sanırım.cevaplarımızla tatmin ettiysek ne ala....:):pro:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
alttaki neden ufuk soru sormayı unutmuş :))