even her insanın başına gelen olay. her insan sever, yalan yok kıskanır da. eğer sevginiz ve kıskanmanız devasa boyutlardaysa kıskandığınız anda mide ve karın kaslarınız acayip şekilde kasılır, sağlam bi yumruk yemişe dönersiniz. genelde sevdiğiniz kişi hakkında en fazla ondan uzak durmayı düşünürsünüz kıskandığınızda ama diğer kişi için aklınızda olmadık psikopat düşünceler belirir, dr. hannibal lecter'i bile özendirecek şeyler gelir aklınıza. bi de kıskandığınız kişi sadece arkadaşınızsa(ona göre tabi)* bi şey de diyemezsiniz, yapamazsınız midenizdeki acı ve gözlerinizin önündeki bulutla kalakalırsınızkıskanmakeven her insanın başına gelen olay. her insan sever, yalan yok kıskanır da. eğer sevginiz ve kıskanmanız devasa boyutlardaysa kıskandığınız anda mide ve karın kaslarınız acayip şekilde kasılır, sağlam bi yumruk yemişe dönersiniz. genelde sevdiğiniz kişi hakkında en fazla ondan uzak durmayı düşünürsünüz kıskandığınızda ama diğer kişi için aklınızda olmadık psikopat düşünceler belirir, dr. hannibal lecter'i bile özendirecek şeyler gelir aklınıza. bi de kıskandığınız kişi sadece arkadaşınızsa(ona göre tabi)* bi şey de diyemezsiniz, yapamazsınız midenizdeki acı ve gözlerinizin önündeki bulutla kalakalırsınız
)Kardeşim bu ne böyle, insanlar buraya eğlenmeye geliyor siz uzun uzun yazıyorsunuz! Ayıp yahu! Bu kadar uzatılır mı bir yazı! Yaz bir kelime geç! Cık cık cık cık.... Kınıyorum böylelerini efendim, olmaz böyle şey...
()
hoşgeldin...bu lafları bir yerden hatırlıyorum sanki.hoşgeldin...
hoşbulduk...kıskanmakeven her insanın başına gelen olay. her insan sever, yalan yok kıskanır da. eğer sevginiz ve kıskanmanız devasa boyutlardaysa kıskandığınız anda mide ve karın kaslarınız acayip şekilde kasılır, sağlam bi yumruk yemişe dönersiniz. genelde sevdiğiniz kişi hakkında en fazla ondan uzak durmayı düşünürsünüz kıskandığınızda ama diğer kişi için aklınızda olmadık psikopat düşünceler belirir, dr. hannibal lecter'i bile özendirecek şeyler gelir aklınıza. bi de kıskandığınız kişi sadece arkadaşınızsa(ona göre tabi)* bi şey de diyemezsiniz, yapamazsınız midenizdeki acı ve gözlerinizin önündeki bulutla kalakalırsınız