var hemde çok ve ben ciddiyim...
alttaki yeni üyemizi tanıyormusun?
evet burdayım
alttaki sen burdamısın.
güzel oluyor internette gezerken bir fare hareketiyle gmailimdeki okunmamış son 10 iletimi ayrıntılarıla görmek, bir diğeriyle balkanlardan yaklaşan soğuk hava dalgasını, hava durumunu görmek, siteye whois çekmek vs... 
Yok ama üzüldüm senin içingüzel oluyor internette gezerken bir fare hareketiyle gmailimdeki okunmamış son 10 iletimi ayrıntılarıla görmek, bir diğeriyle balkanlardan yaklaşan soğuk hava dalgasını, hava durumunu görmek, siteye whois çekmek vs...
Alttaki! Sence seli84'ün neden avukata ihtiyacı var? (kiracıyı evden atma, anonim şirketini sabancıyla birleştirip joint venture yapmak, adam mı öldürdü vs...)
ona sormak lazım vardır bir nedeni mutlaka.
Alttaki hayırdır Bu saatte burda ne işin var![]()
öldürmedim ama yakında öldürebilirim...
istersen senide sınav stresinden falan kurtarayım ne dersin?
Şimdi efendim kasden adam öldürmek müebbet (tabii uyurken kulağımdan içeri kızgın yağ dökmek gibi canavarca bir hisle yapmaz isen), daha önce bir suç işlemediğini varsayarsak, mahkemedeki iyi haldir, cazaevindeki şirin tavırlardır, iyi geçinmektir vs... Şartlı tahliye kurumuyla beraber düşünürsek ortalama 15 yılda çıkarsın! ama bence yine de DEĞMEM
Hem niye öldürüyorsun ki beni ne yaptım ben?..
--------------- Ekleme ---------------
evde pc yok iş yerinde giriyorum paşam biliyorsun...
alttaki
senin ne işin var burada bu saatte
Binlerce yıllık bir süreç var, kaldı ki evrim her an her saniye olmakta. Olmasa idi mesela en basit anlatımla bu sene yaptırdığınız grip aşısını seneye de kullanabilirdiniz (ama virüsler dahi evrim geçirdiklerinden geçen yılın aşısına bağışıklık kazanırlar)... Düşündürücü bir teori sonuçta, bilgilere vakıf olmadan ne var demek doğru olur ne de yok... Bugünlerde her şey yolunda gidiyor ama ilerde yaşayacağımız muhtemel bir keskin iklim değişikliğiyle ortaya hangi canlılar çıkar bilinmez tabii