hayır değildir neolursa olsun peki altaki sigara kullanıyormusun kullanıyorsan nezaman başladın ??
CEREN Üye hayır değildir neolursa olsun peki altaki sigara kullanıyormusun kullanıyorsan nezaman başladın ??
Nazy Üye lise 2 deyken başladım hala içiyorum pfffffffffffffffff alttaki ilk oynadığın video oyununun ismi nedir?
lise 2 deyken başladım hala içiyorum pfffffffffffffffff alttaki ilk oynadığın video oyununun ismi nedir?
Nazy Üye hiçbir zaman herzaman yanımda olsun halla halla kimse video oyunu oynamıyormu yavv altta ki sen video oyunu diye birşey var bilirmisin?
hiçbir zaman herzaman yanımda olsun halla halla kimse video oyunu oynamıyormu yavv altta ki sen video oyunu diye birşey var bilirmisin?
Nazy Üye evet var god of war 2 manyak bir oyun tavsiye ederim kesinlikle alttaki sevgininle geçirdiğin unutamadığın unutamıyacağın bir gün varmı?
evet var god of war 2 manyak bir oyun tavsiye ederim kesinlikle alttaki sevgininle geçirdiğin unutamadığın unutamıyacağın bir gün varmı?
toprakumit Üye Evet var ama oda bana kalsın Alttaki peki senin unutamayacağın bir anın varmı sevgilin ile beraber?
HenryBenzema1410 Üye hmmm aklıma gelir gelmez ağzım sulandı tabi ki:katmer(antepte yapılmış olacak) altaki kişiye sorum:en sevdiğin dizi?
hmmm aklıma gelir gelmez ağzım sulandı tabi ki:katmer(antepte yapılmış olacak) altaki kişiye sorum:en sevdiğin dizi?