Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Özgü Namal....
Alttaki hackerlıga dair bişeyler bilio musun? :haha:

seriFBurak

seriFBurak

Üye
bi ara hotmail hacking denedm beceremedm?
altaki sen biliosan solesennee?

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yaw hackerlık yapmıstım bi aralar ama hatırlamıyorum
kul hakkıdır diye wasqectim :eksi:

ama hala bi kaç işe yarar proqramın adresini hatırlayabilirim...

Alttaki sence hatırlayabilirmiyim¿¿¿

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Originally posted by prince of hell@May 28 2005, 08:51 PM
benim tahtıma otura mıcaı kesin ehehehehehehehehehe
[post=66671]Quoted post[/post]​

kusura bakmayın böldüm qaliba ama
üstad senin yerinde deil kimsenin yerinde wede tahtında qözümüz yok

*** Y A Ş A S I N M A X İ C E P . C O M *** *** :maxicep: ***

W E Ü Y E L E R İ....

prince of heaven

prince of heaven

Üye
açıımı telafi ediim alttaki su anda naapıosun (çk slk bi soru oldu çünkü mxicepte bu konuu okuosun) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

_KyRa_

_KyRa_

Üye
dostum taht meselesi şakaydı ha mert sen de safın tekisin bugün bize gelmen lassımdı ortalarda yoksun yani ne diim ki benden habersiz girmişin allah seni nasıl biliosa öyle yapsın ehehehehehe (yapmış yapçaa kadar aslında ama ossun ehehehehehehe)

ibrahimcay1

Üye
kardes soru sormad1n aama...:(

eeANTi

eeANTi

Üye
üstteki ben bari sana soru sorayım bu sitenin diğer sitelerden farkı ne?

cemke

Üye
Sürekli gerksiz mesaj yazanlara daha toleranslı olması.

eeANTi

eeANTi

Üye
üstteki telefonundan memlunmusun :)

cemke

Üye
Elimdekilerle yetiniyorum.Qd ve I-mate smartphone. Bir de kız arkadaşıma aldığım sx1 var. Bu arada alttakine soruyoruz. Bu oyunun mantığı bu. Üstekinin sorusuna cevap verip alttakine soru soruyoruz. Ben sana sorayım o zaman. Niye bu kadar kısa zamanda mesaj sayını arttırmaya çalışıyorsun.

eeANTi

eeANTi

Üye
ben muhabbet edecek birilerini arıyorum malum işim gereği geceleri çalışıyorum geceleri çalıştığım içinde gece maxicepe giren fazla kimse yok giren birisini bulduğum zaman takip ediyorum onunla muhabbet etmek istiyorum

geceden berri otuz kırk kişi girdi ama giren fazla durmadı hemen çıkıp gitti millet ya dosya indirmek için giriyor ya da derdi olan çare bulmak için bulan da bulamayan da hemen çıkıp gidiyor

istersen senle muhabbet edelim

cemke

Üye
Sorunu sormayı unttun bu arada. Bu sitede yenisin belki bilmiyorsun ama bu site daha önce kapandı.O yüzden seninde dediğin gibi gerksiz download ve forumun gereksiz kirlenmesi sitenin ömründen yiyor. Sorumu sorayım bari ne iş yapıyorsun.

eeANTi

eeANTi

Üye
ben havaalanında arrival bölümünde çalışıyorum gelen uçakları karşılarım özel durum varmı yokmu diye sorarım

malum sakat ve sarhoş yolcularımız çokk

benim görevim uçaktan sorunlu yolcuları alıp acentalarına teslim etmek bu arada sen ne iş yaparsın nezamandan berri bu sitede takılıyorsun

cemke

Üye
Kıdemli Üniversite öğrencisim 5. sınıfım ( +1 ) ve daha 2 sene garanti okuyacağım. Kasımdan beri mobil sitelerinin içindeyim. Avea'da çalıştım Kurumsal Satış, Telefon Satışı ve en son Teknik Servis. Anlayacağın hobim.

eeANTi

eeANTi

Üye
peki neden bana birden böyle sert atılım yaptın

cemke

Üye
Ben siteyi kötü kullannalara kızıyorum. Dediğim gibi gereksiz doenload ve forum kirliliği.Çünkü maxicep'i seviyorum ve bir daha kapanmasını istemiyorum.

eeANTi

eeANTi

Üye
ok aynı fikirdeyim bu arada tanıştığımızı memnun oldum adım kazım :)

cemke

Üye
Ben de memnun oldum ben de Cem bu arada. Aramıza hoş geldin.

eeANTi

eeANTi

Üye
hoşbulduk cem sağol ben artık ayrılıyorum mesaimi bitiren düdük çaldıııı artık eve uyumaya gidiyorum gitmeden öncede

altımdaki bu soru sana siteye giriş amacın ne neyse boşver sitemizi düzgün kullanalım başka sitemiz yok