Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladığım kadarıyla yeni bir video yüklüyorsunuz fevzi bey. Eğerki böyle bir durum söz konusuysa elimde pıçakla sizi bekliyor olacağım. Kozlarımızı her türlü kapıştırırız
Cezzbedici3
Üye
Bu seferki videoda o kadar çok ekmek varki sana eğer ben bu işten anlıyorum diyorsan işte sana CMYLMZ olma fırsatı.. Videoda her yerden harika şeyler çıkartabilirsin kapasiteni göreceğiz bakalım
Bu seferki videoda o kadar çok ekmek varki sana eğer ben bu işten anlıyorum diyorsan işte sana CMYLMZ olma fırsatı.. Videoda her yerden harika şeyler çıkartabilirsin kapasiteni göreceğiz bakalım
abi hayalgücüm okadar genişki. Fakat bir sorun var "öyle herzaman gelmiyor " MEsela senle tanışmadığım zaman o ilk videoda daha ilkkez öyle bişey olunca aklımda türlü şeyler oldu. O yüzden güzel oldu video. Ama şu aralar pek performansımda değilim. Yinede kendime güveniyorum
Cezzbedici3
Üye
Hiç uçurtma uçurdun mu?
cukuleaks
Üye
Yes.
Araba sürdün mü?
__xXx__
Üye
bu soruyu sormamış sayıyorum ayıp ettin
alttaki çocuk var mı
SkyLaBTR
Üye
Hayır. Ben yasal olarak çocuğum.
Alttaki hiç okulda disipline gittin mi?
warriorname
Üye
Hayır zor yırttım.Alttaki bu forumu nasıl buluyor.
Kerim.336
Üye
Cok guzel buluyorum.bagimlisiyim
Alttaki kisi en son ne zaman agladi?
warriorname
Üye
Bugün.Ama sinirimmden.
Kerim.336
Üye
Noldu hayrola
Furkan Emekli
Üye
Alttaki adresini ver buluşalım
Kerim.336
Üye
Ne diyon la
- - - Eklendi - - -
Yanlis anlicaklar.alttakinin telefonu ne ?
__xXx__
Üye
sola bi de iphone 4s var ama bozuk o
alttaki sağlak mısın solak mı
Furkan Emekli
Üye
Yazı yazarken sağlak
Futbolda ikisini de kullanıyorum ama sağ daha iyi.
Altta ki hiç dayak yedin mi ?
Kiziltilki1
Üye
Yemedim diyen yalan soyler.
Attaki napıyom
Kerim.336
Üye
Riza babayi izliyorum
Alttakinin babasi ne is yapiyo?