Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun
Sponsorlu Bağlantılar
somurtukk
Üye
ben eskilerden yazacağım. büyük üstad kemel sunal (allah rahmet eylesın) cok sevıyorum. filmlerini izlerken ezberlemiş olsam da hala gülebılıyorum.
alttaki sana sorum şu: burda olma amacın nedir
vapur dumanı
Üye
Valla canım sıkılıyo.Bütün sevdiklerimde burda takılıyo.Goy goy anlayacağın.Alttaki
iceri girersin üzerinden sular damlayarak semsiyenle bousurken sırıtan bi surat görürsün ve derki
-aaaaa dısarda yaaamur mu yağıyo??Ne cevap verirsin??
Hayır, dünya senin gibi bir sa-lağa sahip olduğu için hüngür hüngür ağlıyor.
Alttaki; kış geliyor... Ne yapsak ki?..
Tuba
Üye
ufo al kışa hazırlan
kış demişken alttaki boza sever misiniz ?
Praetor
Emekli Yönetici
İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt kampüsünden çıkıp sahaflara uğradıktan, eski kitapları kurcaladıktan sonra gidip de Vefa Bozacısı' nda içiyorsam bayılırım!!!
Alttaki, en nefret ettiğin yemek-yiyecek?
Tuba
Üye
vefa'nın üstüne boza olmaz zaten
sakatatlar
Alttaki en sevdiğin teknoloji?
haydaravısyon
Üye
dere kenarında kadınlar çamaşırlarını tokaçayarak suyu anıden sıkıştırıp h2o olan molekülünü
h3o olarak degiştir. açığa serbest gezinen bileşkesi bozulmuş bir hidrojenle bir oksilen
ortaya çıkar çamaşırdaki lekeleri temizler. en eski zamandan günümüzde kullanılan nano teknoloji en
sevdiklerimin arasında
altaki neyi özledin
Tuba
Üye
wooww cevaba bak
çok kalabalık olan ama yalnız kaldığım yeri özledim...
Alttaki en son yaptığın alışveriş neydi ?
doctorrr
Üye
en son kendime bi' ayakkabı aldım, genelde bu teferruatlara pek takılmam ama sağlamından bişey aldım kış geliyor malum.
alttaki en çok neyden tiksinirsin?
Cezzbedici3
Üye
Kibirlenip büyüklenenlerden, kalp kıranlardan..Benim gözümde iğrenç yaratıklardır..
Neyi düşünmek için boş ve sakin bir an ararsın?
jackalmami
Üye
Düşüncelerden kaçarım. Ama en çok beni bulurlar. Yani; aramam..
Gelecek için kurduğun hayaller nelerdir ?
Cezzbedici3
Üye
Amerikada yaşamak..
Doğruluk mu cesaretmi oynasak karşıdaki cesaret dese sen ne yapmasını istersin
jackalmami
Üye
Uzaya gidip oradan atlamasını ve atlarken 'seni seviyorum aşkım' diye pankart açmasını..
Bugün başka bedenlerde aradım seni denildiğinde romantik olunuyor da, bugün başka karıların bi yerlerine baktım denildiğinde neden olmuyor ?
Cezzbedici3
Üye
Birisi duygu hakimiyeti ve kelime oyununa sahip.. Anlık cevap veremiyor olman kısacık düşünmen bile duygusallığını tetikliyor..
Diğerinde bodoslama giriyorsun Karşıdakini şoka uğratarak..
Şöyle ki:
''Lan''
''Lan!''
Okurken hissettiklerin, işte aradaki fark
- - - Eklendi - - -
Facebook'mu Maxicep'mi?
jackalmami
Üye
Maxicep
Kendini nasıl tanımlarsın ?
Cezzbedici3
Üye
Bu soruyu Stark cevaplasın
Tony Stark: Kusura bakmayın takım oyuncusu değilim. Captain America: Zırhlı iri bir adam. Onu çıkarınca geriye ne kalıyor? Tony Stark: Dahi, milyoner, zampara, hayırsever.. Captain America: Her şeye cevabın var değil mi? Bir yolunu mutlaka bulursun. Tony Stark:
İkiside adamım ama Stark ayrı be
- - - Eklendi - - -
Alttaki: Black filmini izledinmi? İzlemediysen ne kaybettiğinin farkında bile değilsin..
cukuleaks
Üye
Eger blackten kastin siyah giyen adamlar ise çok küçük yaşlarımda izledim. Saolsun kuzenlerim arabistandan bize turkiyede cikan biseyi aylar oncesinden bize getiriyorlardi haberim olmayan sey yoktu o yuzden mesela benim yasimdakiler ps1 nedir bilmiyorlar ama ben atariyi bilr biliyorum
Alttaki uye en son ne zaman kiymali poca yedin ?
RecepBerkA
Üye
1 yil oldu
alttaki oks veya sbs notun kacti
cukuleaks
Üye
sbs notum 7.sınıf 412 lerde bişey (440 tı eokul saolsun sonradan çıkardığı bi kanunla 410 lara kadar indi :zzz.) 8.sınıf 445 ti. Ortalama 428
- - - Eklendi - - -
Alttaki üye. Bu yazıyı okumadan önceki son okuduğun şeyin 4.kelimesindeki sondan 3. harfi nedir ?