Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alttaki, sevdiğin insan ve ailen arasında kaldın mı?
viper
Üye
hyr sewdiğim olmadı açıkçası ölesine çıkarım ben
alttaki gece rahat uyudun mu?
***BlackrosE***
Üye
mışıl mışıl!!...
alttaki sen gece kaçta yattın bakaim!!
manyak!
Üye
02:00
alttaki hayatından memnunmusun?
safakk
Üye
hemde çoooooookkkk alttaki bilgisayarını ne zaman aldın değiştirmeyi düşünüyormusun
D3N1Z
Üye
2,5 yil oldu daha erken deismem icin
allttakki laptop mu guzel sence masaustu mu
safakk
Üye
laptop performans masa üstüne göre düşük ama taşıyabiliyorsun istediğin yere ama masa üstü tam tersi kısaca ikiside
mservank
Üye
soru sormamış maa ben de imzasındaki soruyu yanıtlayayım bence türkiye de yaşamak alttaki huu sana sesleniyom bu konuyu kim açtı yav biz buradan ayrılamıyoz
D3N1Z
Üye
sitenin en saygiddeger abilerinden defector ama uyari almis simdi
web cam war mi ? bana acsana
viper
Üye
war açarım
alttaki doğum yılın ayın günün?
***BlackrosE***
Üye
bilmiyorum yaa..
alttaki omaryayı nasıl mutlu edebilriz ???
viper
Üye
güldürerek
alttaki omayra ablamın nesi war?
omayra
Üye
noluyo beee.. iyiyim ben.. yoksam hasta mıyım ki? ben mi bilmiyom? bildiğiniz bişey varsa söyleyin
mservank
Üye
ya bu omayro ya neden takılıyorlar dersin aşağıdaki?
Yok ben oynamıyorum da, eşim oynuyor.. Oyunlara tövbeliyim
Alttaki, sevdiğinle mi seveninle mi evlenmek istersin?? İkisinden birini seçeceksin
safakk
Üye
ikiside olursa süper olur da tabi madem ikisinden biri tabiki beni sevenle ama benim sevdiğim de beni seviyorsa o ayrı alttaki sence?
hades33333
Üye
sevenle evlenirim... çünkü sevip de karşılık alamayınca çok acı çekiyosun... (örnek: ben, van_hoijdonk...) (barışmış da olsak zamanında çok acı çekiyodum... omayra ve van'a tekrar teşekkür ederim destekleri için aklıma geldikçe teşekkür ediyorum kusura bakmayın )
omayra
Üye
Kardeşim, ne demek, utandırıyorsun ama
alttaki, aynı soruya sen de yanıt ver
Master_Evil
Üye
beni sevenle tabi ne demişler sevmesemde alışırım
alttaki kaç kez aşık oldun?