Originally posted by busem@Apr 29 2005, 04:04 PM
bunu başka bir konudada anlatmıştım ama tekrar anlatayım çünkü unutamıyorum ve aklıma geldikçe hala utanıyorumalışveriş merkezine gitmiştim arabamı bi güzelce park ettim..alışbverişimi yaptım kafamda çok dalgındı arabaya doğru yürüdüm..kapıyı açmaya çalışıyorum ama anahtar girmiyor.zorluyorum hala girmiyor..ne oluyor ya falan diğe düşünürken arkamdan bir bey hanım efendi bu anahtarka daha rahat açarsınız kapıyı diğerek anahtarını uzattı..o sırada çok utanmıştım
özür dileyerek kendi arabama doğru ilerledim
alttaki sanatla aran nasıldır?ilgilendiğin sanat dalı varmıdır?
[post=41997]Quoted post[/post]
ama o arkadaş da güzel espiri patlatmış helal olsun
)
cevaplamıştım yaa neyse..benim sorumu tekrarlıyorumOriginally posted by busem@Apr 30 2005, 10:35 PM
bi kızım olsun isterdim..çünkü kız çocuklarını çok seviyorum..ona cicili bicili elbiseler alırdım
alttaki,sevgiline sevgini ispatlaman gerekiyor.o bunu senden istiyor.ne yapardın?
[post=43257]Quoted post[/post]

Tarzı değişikde olsa sorum bu şekildede cevaplanabilir,fakat arkadaş yeni bir soru sormadığından aynı soru geçerlidir.Originally posted by exelance@May 2 2005, 11:35 AM
kim bilir kimi düşünüyorsundur şimdi sen ben ise bi otel odasında yanlız sessiz tek ve soğuk duvarlarla başbaşa seni düşünmekteyim. haketmiyorum bunu ben. sensiz olmaz, senlede olmaz sadece bilmiyorum artık sen nesin...
[post=44150]Quoted post[/post]
ı ıh istemezdim,mümkünse 35 imde öliim hattaOriginally posted by cihanebi@May 2 2005, 04:05 PM
o bilgi fazlalıgından olur arada....
Alttaki 150 sene yaşamak istermiydin?
[post=44300]Quoted post[/post]
alttaki nedir bu çok yaşama tutkusu anlat bakalım 
yaşama bağlayan değerler kıymetli,yaşamın hiç bir önemi yok,alttaki yağmuru severmisinOriginally posted by ambassador@May 2 2005, 05:11 PM
bilmem buna değeceğini garantilermisin?ama sanırım üzülürüm .
ya sen alttaki yaşamı kıymetli yoksa yaşama bağlayan değrler mi?
[post=44352]Quoted post[/post]