Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
nerenin ya da neyin altında olmaya bağlı?:)
Alttaki arkadaşım bu altta kalınan şey ne olsun?

Caine

Caine

Üye
aysel gürelin altında kal abisi. cok manyak guzel :)

Caine

Caine

Üye
ya buraya gelen kadar oldum ya,şişt busem ve iskocyalı abi siz napmısssınız bea. benim msnde 1 yılda konusamadığımı siz burda bu konu icinde konussmussunuz nerdeyse birbirinize ozel şeyler bırakmamışssınız helal olsun size yaaaaaaaaaaaa

ibonline

ibonline

Üye
üsteki ramazan diyince ne yapılıyorsa yap sen bilirsin

prince of hell

prince of hell

Üye
tüm topiği bastan okudumda,bi süre sonra busemle iskocyalıyı dikizliyo gibi hissettim yaa :D

prince of hell

prince of hell

Üye
soru sormayı unutmusum :) alttaki hiç aldatıldınmı ;)

papil

Üye
Tövbe de kardeş.Eşim ve iki çocugumla çok mutluyum.Fakat arkadaşlar dersen çok madik yedik.
Ey alttaki!!
İyisin dimi?
Ne iş yapıyosun?

Haberci

Haberci

Üye
Allah sizlere bağışlasın, hayırlı uzun ömür versin, Mürüvetlerini göresin :)
İyiyim :)
Dünya kazan biz kepçe dolaşıp duruoruz işte :)
Sizler ekran başında keyfini süresiniz diye sizler adına bizler koşturuyoruz.:)Basın Mensubu,17 senelik Haber Kameramanı :)
Alttaki arkadaşım sitemizden memnun musun var mı bi eksik falan?En çok nerelere takılıyorsun sitede? Hangi konular ilgini çekiyor? Saygılarımla...

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by baha40n@Apr 21 2005, 03:45 PM
Sizler ekran başında keyfini süresiniz diye sizler adına bizler koşturuyoruz.:)Basın Mensubu,17 senelik Haber Kameramanı :)
Alttaki arkadaşım sitemizden memnun musun var mı bi eksik falan?En çok nerelere takılıyorsun sitede? Hangi konular ilgini çekiyor? Saygılarımla...
[post=35758]Quoted post[/post]​
Siteden memnunum ,illaki vardır eksik ama zamanla hersey tamamlanır,bu biraz pragmatik bi devinimle olucak bisey ki sizde bunu yapıyosunuz zaten :artı: teknik yardım kısmı,yazılım kısmı ve su ara iş stresinden uzaklasmak için bol bol takıldıgım konu dısı kısmı :) sizleri seviyorum :artı:
ey alttaki şu an asıkmısın :)

_KyRa_

_KyRa_

Üye
Originally posted by Princess of Hell+Apr 21 2005, 05:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Princess of Hell &#064; Apr 21 2005, 05:35 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-baha40n@Apr 21 2005, 03:45 PM
[post=35758]Quoted post[/post]​
Siteden memnunum ,illaki vardır eksik ama zamanla hersey tamamlanır,bu biraz pragmatik bi devinimle olucak bisey ki sizde bunu yapıyosunuz zaten :artı: teknik yardım kısmı,yazılım kısmı ve su ara iş stresinden uzaklasmak için bol bol takıldıgım konu dısı kısmı :) sizleri seviyorum :artı:
ey alttaki şu an asıkmısın :)
[post=35925]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
hep aşıktım ama karşılık gelmedi alttaki bana kız arkadaş bulurmusun :DD :DD

Caine

Caine

Üye
pricen şişşşşttt sen kendine bulmasan kimse sana bulamaz. benden hayır yok 2. alttakını dene. bende 2 usttekine soruyom banu sen banu alkanla akraba oluyormusun acaba

the_patriot

Üye
Originally posted by Princess of Hell+Apr 21 2005, 03:24 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Princess of Hell &#064; Apr 21 2005, 03:24 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Princess of Hell@Apr 21 2005, 03:21 PM
tüm topiği bastan okudumda,bi süre sonra busemle iskocyalıyı dikizliyo gibi hissettim yaa  :D
[post=35719]Quoted post[/post]​
soru sormayı unutmusum :) alttaki hiç aldatıldınmı ;)
[post=35720]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

dikizlenecek bi durum mu var haberimiz olsun

msm

Üye
tamam konuyu fazla saptirmayin alttaki bunlar nie konuyu degistiriyo

the_patriot

Üye
bence cleveland play-off&#39;a giremedi diye :)
alttaki hangi takımlısın(nba) ?

Caine

Caine

Üye
lakers ^^kobe bryant^^
alttaki arabanızın tekerleği ne marka :)

ardaca

Üye
adidas :D ne arabası yaa nerde bende o şans.
alttaki aklıma soru gelmio benim yerime sorup cevaplasan olur mu? :D

prince of hell

prince of hell

Üye
Originally posted by ardaca@Apr 22 2005, 01:11 AM
adidas :D ne arabası yaa nerde bende o şans.
alttaki aklıma soru gelmio benim yerime sorup cevaplasan olur mu? :D
[post=36360]Quoted post[/post]​
Olmaz ;) illaki senin soru sorman lazım,es gecip ben soru soruyorum :) ey alttaki :sist: anlat bakalım :rolleyes: hayatının akışını tamamen olumlu yada olumsuz değiştirdiğini düşündüğün en önemli olay ne ve tarihi ? :) vede bu sorumun cevabını maxiceple tanısmam olarak istemiyorum :)

msm

Üye
bilgi yarismasi kazandim butun ogretmenler bana torpil geciyor alttaki hayatinda aldigin en dusuk not

prince of hell

prince of hell

Üye
Girmediğim sınavlardan aldığım " 0 " yazıyla "sıfır" notudur :D Ey alttaki :sist: hiç arkadaşımın aşkısın durumu yaşadınmı :)

msm

Üye
hayi oyle seyler kalsin arkadasa ihanet kendin ihanettir alttaki yasama gelis amacin????????