Basın Mensubu,17 senelik Haber Kameramanı 
Siteden memnunum ,illaki vardır eksik ama zamanla hersey tamamlanır,bu biraz pragmatik bi devinimle olucak bisey ki sizde bunu yapıyosunuz zaten :artı: teknik yardım kısmı,yazılım kısmı ve su ara iş stresinden uzaklasmak için bol bol takıldıgım konu dısı kısmıOriginally posted by baha40n@Apr 21 2005, 03:45 PM
Allah sizlere bağışlasın, hayırlı uzun ömür versin, Mürüvetlerini göresin
İyiyim![]()
Dünya kazan biz kepçe dolaşıp duruoruz işte![]()
Sizler ekran başında keyfini süresiniz diye sizler adına bizler koşturuyoruz.Basın Mensubu,17 senelik Haber Kameramanı
Alttaki arkadaşım sitemizden memnun musun var mı bi eksik falan?En çok nerelere takılıyorsun sitede? Hangi konular ilgini çekiyor? Saygılarımla...
[post=35758]Quoted post[/post]
sizleri seviyorum :artı: 
Siteden memnunum ,illaki vardır eksik ama zamanla hersey tamamlanır,bu biraz pragmatik bi devinimle olucak bisey ki sizde bunu yapıyosunuz zaten :artı: teknik yardım kısmı,yazılım kısmı ve su ara iş stresinden uzaklasmak için bol bol takıldıgım konu dısı kısmıOriginally posted by Princess of Hell+Apr 21 2005, 05:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Princess of Hell @ Apr 21 2005, 05:35 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-baha40n@Apr 21 2005, 03:45 PM
Allah sizlere bağışlasın, hayırlı uzun ömür versin, Mürüvetlerini göresin
İyiyim![]()
Dünya kazan biz kepçe dolaşıp duruoruz işte![]()
Sizler ekran başında keyfini süresiniz diye sizler adına bizler koşturuyoruz.Basın Mensubu,17 senelik Haber Kameramanı
Alttaki arkadaşım sitemizden memnun musun var mı bi eksik falan?En çok nerelere takılıyorsun sitede? Hangi konular ilgini çekiyor? Saygılarımla...
[post=35758]Quoted post[/post]
sizleri seviyorum :artı: 
D
Dsoru sormayı unutmusumOriginally posted by Princess of Hell+Apr 21 2005, 03:24 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Princess of Hell @ Apr 21 2005, 03:24 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Princess of Hell@Apr 21 2005, 03:21 PM
tüm topiği bastan okudumda,bi süre sonra busemle iskocyalıyı dikizliyo gibi hissettim yaa
[post=35719]Quoted post[/post]
alttaki hiç aldatıldınmı OlmazOriginally posted by ardaca@Apr 22 2005, 01:11 AM
adidasne arabası yaa nerde bende o şans.
alttaki aklıma soru gelmio benim yerime sorup cevaplasan olur mu?
[post=36360]Quoted post[/post]
ey alttaki
ist: anlat bakalım :rolleyes: hayatının akışını tamamen olumlu yada olumsuz değiştirdiğini düşündüğün en önemli olay ne ve tarihi ?
vede bu sorumun cevabını maxiceple tanısmam olarak istemiyorum