Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes altındaki üyeye özel soru sorsun
Sponsorlu Bağlantılar
FrontmaN
Üye
okuyyorum
alttaki ya sen?
gknky
Üye
okuyorum okumaz olayım ! alttaki bugün hava 0 dereceyse yarın 2 kat soğuk olcaksa yarın kaç derece olur hava?
bulmaca
Üye
hem okuyorum hem calısıyorum
alttaki nerelisin? il ilçe ''valmont2 ın sorusu kaynamasın''
teenwolfx
Üye
Hava durumundan anlamam ...
alttaki tatil nasıl geçiyor
teenwolfx
Üye
arkadaşlar ne oluyor böyle herkes aynı anda yazıyor herhalde....
DeLmIrA
Üye
costu bu topic ben cewap yazana kadar sorusu degismis oluo
teenwolfx
Üye
katılıyorum
alttaki bilgisayarından memnun musun?
alioztitiz
Üye
ewet ama sadece ekran kartı biraz düşük :'( 64 mb (g force4) nasip olursa 128 mb alacam. gerisi masallah :artı: turp gibi
alttaki bilgisayarının en gelişmiş donanımı ne? :P
folter
Üye
işlemcisi tabiki p4 3.06
alttaki fıght clubu izledinmi fikrin ne.
ya sen hiç ufakda olsa bişey çaldınmı yani hırsızlık yaptınmı?
Tayfuns
Üye
ja babamın arabasını caldım sonra adama carptım bıde acıl ıhtıyac vardı evdekı sekerdenlıkten ufak bı para aldım ama olur bole ya
alttakı hıc kaza gecırdınmı
alioztitiz
Üye
gecen yaz motorla serserilik yapıyoduk bi çuval gordum içinde saman var zannettim ( yanılmışım 2: )bi tekme attım içinde agır bişey varmış takla attım hertarafım çizildi iyi oldu ama cezamı çektim :P :P
alttaki sen ne zaman çok fena yanıldın?
Tayfuns
Üye
eski kiz arkadasım hollandadaydı onun benı gormeyecegını sandıgım zaman yanılmısım meger arkadasımı aldattıgım kişi kuzenıymıs ıkısındende ayrıldım
en son bu konuda yanıldım
alttaki en son ne zaman futbol oynadın
FrontmaN
Üye
dün
alttaki sen nezaman oynadın?
sarkmaz
Üye
2000 yılbaşı günü pek sevmem ben oynamayı buarada
sen nezaman kardeşim ben niye ders çalışıyorum başka işim gücüm yokmu hayat güzel gençlik kısa diyerek feryatta bulundun