sabahtan icra dairesine gittik eşimle.Orada dosyaları ayarladık. Bunca yıllık meslektaşız, ilk kez birlikte hacze çıktık. Benim dosyada bir sorun yoktu ama eşimin dosyası tam bir felaketti. Ben bir süre sonra ondan ayrıldım. Dershaneye gittim. Ders verdim, oradan eşim beni ve arkadaşımı aldı, maça götürdü. Maç izledik, sahilevlerinde biraz oturduk, şimdi eve geldik ve çok yorgunum.
Alttaki senin günün nasıldı?
Soruyu sorarken aklıma siz gelmiştiniz...

Dedim ki ben bu soruyu daha önce sormuştum omayra da yanıtlamıştı... Ama bu sefer de görmez herhalde dedim ve yazdım
Ben de ofise gittim sabah, garanti belgesi alımı, sonra da ithalat belgesi alımı (ki artık alınmıyormış yeni düzenlemeyle) ile ilgili rapor hazırladım. Sonra Borusan'ın vekilliğini yaptığımız bir dava üzerine yoğun bir şekilde çalıştım... (Olayın en enteresan tarafı koskoca İstanbul'da çok büyük firmaların davalık olduğu bir uyuşmazlıkta davacı vekilinin üst komşumuz olmasıydı

). Olayda 300.000 YTLlik bir araçta gizli ayıp vardı... Borçlu taraf olmak zor, usulden çıkışlar yapmak suretiyle davayı kazanmaya çalışıyoruz

Bir tane ödev aldım finansal kiralamada malda bir sorun çıktığında kim kime hangi taleplerle başvurur diye... Kapsamlı bir araştırma yapacağım çeşitli olasılıklar üzerinde gidip...
Yarın gezeceğim adliyelerin dilekçelerini aldım ve 11 saatlik ofis çalışmasının ardından eve geldim
Alttaki bir çocuğun olacağını öğrensen adını ne koyardın?.. (Kız-erkek?)