sarkmaz Üye binmedim alttaki alioztitiz reply lerini nekadar zamanda yazarsın alioztitiz halen replying hımmmmmm :artı: Bu mesaj sarkmaz tarafından Bugün, 06:11 PM yeniden düzenlenmiştir alioztitiz yazmaktan vazgeçmiş neyse alttaki nasılsın iyi misin???
binmedim alttaki alioztitiz reply lerini nekadar zamanda yazarsın alioztitiz halen replying hımmmmmm :artı: Bu mesaj sarkmaz tarafından Bugün, 06:11 PM yeniden düzenlenmiştir alioztitiz yazmaktan vazgeçmiş neyse alttaki nasılsın iyi misin???
DefectoR Konu Sahibi iyi sayılırım işte ööle dolanıp duruyoz... Altaki, aynaya bak ve ne gördüğünü bana söyle...
serdaronlinenet Üye 220 yapmadım ama bi ara arkadaşın arabasıyla 200 yapmıştık alttaki yükseklik korkun varmı
Salihyet Üye Bilmiyorum çok önemli bişey yaşamadım şimdiye dek, Alttaki hiç telefonuna koyduğun parolayı unuttunmu?(Her türlü parola olabilir.)
Bilmiyorum çok önemli bişey yaşamadım şimdiye dek, Alttaki hiç telefonuna koyduğun parolayı unuttunmu?(Her türlü parola olabilir.)
DefectoR Konu Sahibi Kalmam mı yaw, 3 gecemi heba ederek yaptığım portalımı hacklemişlerdi, İslamic bilmem ne hacker gurubu, neyseki aralarına daldım ve yetiştim, şimdi besle kargayı oysun sözünü gerçekleştireceğim zamanı kolluyorum... Altaki doğru mu yapacağım?
Kalmam mı yaw, 3 gecemi heba ederek yaptığım portalımı hacklemişlerdi, İslamic bilmem ne hacker gurubu, neyseki aralarına daldım ve yetiştim, şimdi besle kargayı oysun sözünü gerçekleştireceğim zamanı kolluyorum... Altaki doğru mu yapacağım?
DeLmIrA Üye siteden bi arkadasa bu aralar benden yana gorundu mıllete..bana bı gelenler gelcek o olcak : alttaki en son oynadıgın oyun neydi ?
siteden bi arkadasa bu aralar benden yana gorundu mıllete..bana bı gelenler gelcek o olcak : alttaki en son oynadıgın oyun neydi ?
_aLTaN_ Üye Pc oyunu fln belirtmemişsin bende butun oyunlar kapsamında cwp weriim bari Benim kopişe kemik atıodum o da getiriodu yaklaşık 20 dk. once fln :P
Pc oyunu fln belirtmemişsin bende butun oyunlar kapsamında cwp weriim bari Benim kopişe kemik atıodum o da getiriodu yaklaşık 20 dk. once fln :P