Praetor Emekli Yönetici Bu soruya bu yaşta cevap vermek çok iddialı olur... Hele bir 50'mizi geçelim Alttaki, en son ne zaman öpüştün?..
Bu soruya bu yaşta cevap vermek çok iddialı olur... Hele bir 50'mizi geçelim Alttaki, en son ne zaman öpüştün?..
loss_pain Üye tmm açıklıyorum. biara tarkana aşıktım ama 10 sene öncesi pskolojiyi düşünerek eleştiri yapın alttaki orda hava kaç derece
tmm açıklıyorum. biara tarkana aşıktım ama 10 sene öncesi pskolojiyi düşünerek eleştiri yapın alttaki orda hava kaç derece
Praetor Emekli Yönetici Tarkan'a mı Ama 10 seneymiş, bir şey demiyoruz Sel basacak dediler ama yağmadı çok fazla buraya Cam açık üstümde bir şey yok ve üşümüyorum Herhalde 25 civardır 21den altı üşütürdü tahminimce... Alttaki, en sevmediğin ders?.. Neden?..
Tarkan'a mı Ama 10 seneymiş, bir şey demiyoruz Sel basacak dediler ama yağmadı çok fazla buraya Cam açık üstümde bir şey yok ve üşümüyorum Herhalde 25 civardır 21den altı üşütürdü tahminimce... Alttaki, en sevmediğin ders?.. Neden?..
Praetor Emekli Yönetici Fena değilim... Bitirmek zorunda olduğum şu tez olmasa daha iyi olurdum hani... Bir şeye zorunda olmaktan hazzetmiyorum... Alttaki en sevdiğin müzik tarzı - şarkıcı(lar)?..
Fena değilim... Bitirmek zorunda olduğum şu tez olmasa daha iyi olurdum hani... Bir şeye zorunda olmaktan hazzetmiyorum... Alttaki en sevdiğin müzik tarzı - şarkıcı(lar)?..
Praetor Emekli Yönetici Enes yüzünden Slipknot dinledim... Sosyal psikopat gibi bir anlamı vardı şarkının. Alttaki, en sevdiğin yiyecek?..
Enes yüzünden Slipknot dinledim... Sosyal psikopat gibi bir anlamı vardı şarkının. Alttaki, en sevdiğin yiyecek?..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Içinde soğan sarımsak ve ottan ibaret olmayan her şey Alttaki ben nasıl biriyim ?
Perfect! Üye aynen ne garip dimi alttaki topa kaç dk kaldı --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: evet çok garip alttaki oruçla aran nasıl? Genişletmek için tıkla ... bu sene yok
aynen ne garip dimi alttaki topa kaç dk kaldı --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: evet çok garip alttaki oruçla aran nasıl? Genişletmek için tıkla ... bu sene yok