SAINT1 Üye Alıştım artık sevsemde sevmesemde kendime başka isim yakıştıramam. Alttakli en son hangi filmi izledin ve yorumun nedir? seyredilebilitesi yüksek bir film mi yoksa lanet olsun böyle filme mi?
Alıştım artık sevsemde sevmesemde kendime başka isim yakıştıramam. Alttakli en son hangi filmi izledin ve yorumun nedir? seyredilebilitesi yüksek bir film mi yoksa lanet olsun böyle filme mi?
Mert Üye Arkdaş listemdeki 3-4 kişi hariç ve arkdaş listemde bulunmayan 1-2 kişi Alttaki oruçluyken kaç kere yanlışlıkla yemek yedin ya da su içtin
Arkdaş listemdeki 3-4 kişi hariç ve arkdaş listemde bulunmayan 1-2 kişi Alttaki oruçluyken kaç kere yanlışlıkla yemek yedin ya da su içtin
Paranoya Üye İşler iyi iyi fena değil müşteriler bol sıkıldım hep ders çalış çalış en sonunda isyan ettim Allattaki şuanki sakal durumun nasıl (orman gibi - sinek kaydı - kirli sakal )
İşler iyi iyi fena değil müşteriler bol sıkıldım hep ders çalış çalış en sonunda isyan ettim Allattaki şuanki sakal durumun nasıl (orman gibi - sinek kaydı - kirli sakal )
SAINT1 Üye Sinek kaydıdan biraz uzun iş nedeniyle paso traşşşşşşşşşşşşş Alttaki Ben yavaş yavaş kaçar bana diceen bişi varmı?
Sinek kaydıdan biraz uzun iş nedeniyle paso traşşşşşşşşşşşşş Alttaki Ben yavaş yavaş kaçar bana diceen bişi varmı?