Yasminozz Üye lahana sarması,pizza (mantarlı,mısırlı),çiğköfte ve kumpiirr....tabi yemekten sora bi de tatlı bişi yemem lazım o da profiterol olsun lütfen....ee ne zaman geliyo siparişlerim.... alttaki;sende say bakalım sevdiğin yemekleri.....
lahana sarması,pizza (mantarlı,mısırlı),çiğköfte ve kumpiirr....tabi yemekten sora bi de tatlı bişi yemem lazım o da profiterol olsun lütfen....ee ne zaman geliyo siparişlerim.... alttaki;sende say bakalım sevdiğin yemekleri.....
jöly Üye bezelye,iç pilav,enginarlı pilav,tavuk şinitzel,cipsli tavuk,mercimek çorbası,domates çorbası,ekmek kadayıfı,yassı kadayıf................................vs. alttaki senin sevmediğin yemek nedir?
bezelye,iç pilav,enginarlı pilav,tavuk şinitzel,cipsli tavuk,mercimek çorbası,domates çorbası,ekmek kadayıfı,yassı kadayıf................................vs. alttaki senin sevmediğin yemek nedir?
omayra Üye kabak, bakla, ıspanak.. Neyin içine konursa konsun yemem hiçbirini.. Alttaki en sevdiğin tatlı nedir?
kabak, bakla, ıspanak.. Neyin içine konursa konsun yemem hiçbirini.. Alttaki en sevdiğin tatlı nedir?
Yasminozz Üye idare eder gibi işte ne olsun.... alttaki; seni kızdıran birini hemen affedermisin.....???
***BlackrosE*** Üye kimin uzattığına bağlı!! mesela sen uzatsan ( olmaz biliyorum ama neyse... ) kesinlikle tutmazdım neme lazım belki elektrik vermişsindir dala ama başkası olsa düşünürüm ama kabahatine bağlı bişi kişiye bağlı .... kesin bişi diyemem!! jöly Alttaki sence izmir buluşasına gideyim mi??? (sağlığım bozulur mu sence )
kimin uzattığına bağlı!! mesela sen uzatsan ( olmaz biliyorum ama neyse... ) kesinlikle tutmazdım neme lazım belki elektrik vermişsindir dala ama başkası olsa düşünürüm ama kabahatine bağlı bişi kişiye bağlı .... kesin bişi diyemem!! jöly Alttaki sence izmir buluşasına gideyim mi??? (sağlığım bozulur mu sence )
jöly Üye gel tabii zeytin dalımı uzatırım yoksa kafana sopa mı yersin bilemem ama... alttaki Blackrose'u buluşmada dövmemi istersin değil mi?
gel tabii zeytin dalımı uzatırım yoksa kafana sopa mı yersin bilemem ama... alttaki Blackrose'u buluşmada dövmemi istersin değil mi?
jöly Üye bence de şiddete hayır ama karşımdaki Blackrose maalesef... alttaki senin düşüncen ne bu konuda?
jewel_ma21 Üye zaman zaman alttaki; bu benim üstümdeki üye varya şahsiyet :P ne düşünüyon onun hakkında
***BlackrosE*** Üye Bana mı soruyon!! Feminist tabiki zuahahahahaa Alttaki galiba dayak yiyecem ben gitmesen daha ii olcak gibi sen ne dersin ?
Bana mı soruyon!! Feminist tabiki zuahahahahaa Alttaki galiba dayak yiyecem ben gitmesen daha ii olcak gibi sen ne dersin ?
jöly Üye şu an o kadar sinirliyim ki sen melek sayılırsın burdaki bir kişiye göre..o yüzden gel dövmücem seni.. sinirlerimi nasıl yatıştırabilirim sence alttaki?
şu an o kadar sinirliyim ki sen melek sayılırsın burdaki bir kişiye göre..o yüzden gel dövmücem seni.. sinirlerimi nasıl yatıştırabilirim sence alttaki?
jöly Üye korkma dövmücem...sana gelene kadar dövülecek çok insan var... alttaki Blackrose korkmasın dimi?