busem Üye nerden biliyorsun bildiğimi belkide bilmiyordum alttaki herkese aynı hediyeyi alma takıntın varmıdır?
nerden biliyorsun bildiğimi belkide bilmiyordum alttaki herkese aynı hediyeyi alma takıntın varmıdır?
busem Üye g.özen,sezen aksu,yıldız tilbe,ibo(bayılırm hemde ona)ebru gündeş daha var aslında da aklıma gelmiyor şuan alttaki,şu kişinin bende çok özel bir yeri vardır,dediğin biri varmı?varsa özel olmasının sebebi ne?
g.özen,sezen aksu,yıldız tilbe,ibo(bayılırm hemde ona)ebru gündeş daha var aslında da aklıma gelmiyor şuan alttaki,şu kişinin bende çok özel bir yeri vardır,dediğin biri varmı?varsa özel olmasının sebebi ne?
the_patriot Üye candan erçetin tabiki o ve ben bir ayın iki yüzü gibi konser v.s kaçırmam. şarkılarına hastayım %99 bana hitap ediyor alttaki yabancı dinlermisin ?
candan erçetin tabiki o ve ben bir ayın iki yüzü gibi konser v.s kaçırmam. şarkılarına hastayım %99 bana hitap ediyor alttaki yabancı dinlermisin ?
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by iskocyali@Apr 12 2005, 10:24 PM maalesef sen hiç seni seviyorum dedinmi başkasına yada kaç kere demişsindir [post=29953]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... 1 kere söyledim ve pişman oldum... :'( Alttaki bu link ne zaman kapanacak acaba??? :P
Originally posted by iskocyali@Apr 12 2005, 10:24 PM maalesef sen hiç seni seviyorum dedinmi başkasına yada kaç kere demişsindir [post=29953]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... 1 kere söyledim ve pişman oldum... :'( Alttaki bu link ne zaman kapanacak acaba??? :P
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:26 PM evet dedim 2 kere dedim alttaki itiraf et sen kaç kez aldattın bakim heee [post=29958]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sıfır. Alttaki nerden katılıyorsun???
Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:26 PM evet dedim 2 kere dedim alttaki itiraf et sen kaç kez aldattın bakim heee [post=29958]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sıfır. Alttaki nerden katılıyorsun???
the_patriot Üye matematiğim o kadar iyi olsaydı mühendis olurdum alttaki son gülen iyi güler mi sence
busem Üye burası karıştı aynı anda cvp yolluyoruzbilemiyorum valşla gülermi acaba alttaki bu konu bitmez bence.sence?
burası karıştı aynı anda cvp yolluyoruzbilemiyorum valşla gülermi acaba alttaki bu konu bitmez bence.sence?
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:34 PM burası karıştı aynı anda cvp yolluyoruzbilemiyorum valşla gülermi acaba alttaki bu konu bitmez bence.sence? [post=29964]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bencede Alttaki neden bu kadar hızlısın???
Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:34 PM burası karıştı aynı anda cvp yolluyoruzbilemiyorum valşla gülermi acaba alttaki bu konu bitmez bence.sence? [post=29964]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Bencede Alttaki neden bu kadar hızlısın???
busem Üye hızlı yaşıyorum ya ondan hızlıyım sanırım alttaki sıkıldım ben son sorumu sorup çekiliyorum.ilk görüşte aşka inanırmısın?
hızlı yaşıyorum ya ondan hızlıyım sanırım alttaki sıkıldım ben son sorumu sorup çekiliyorum.ilk görüşte aşka inanırmısın?
KimyageR Kapalı Hesap Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:39 PM hızlı yaşıyorum ya ondan hızlıyım sanırım alttaki sıkıldım ben son sorumu sorup çekiliyorum.ilk görüşte aşka inanırmısın? [post=29972]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle evet Alttaki üsteki nereye gidiyor?
Originally posted by busem@Apr 12 2005, 10:39 PM hızlı yaşıyorum ya ondan hızlıyım sanırım alttaki sıkıldım ben son sorumu sorup çekiliyorum.ilk görüşte aşka inanırmısın? [post=29972]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle evet Alttaki üsteki nereye gidiyor?
DefectoR Konu Sahibi Bence üstündeki, çılgınlık yapmaya gitmiş ( hızlı yaşıyor ya ondan ) Altaki, altımda ne arıyosun bakem? D
Bence üstündeki, çılgınlık yapmaya gitmiş ( hızlı yaşıyor ya ondan ) Altaki, altımda ne arıyosun bakem? D
busem Üye altında senin olmanı istemiyor demekki alttaki benimle evlenirmisin :rolleyes: dermişimmmmmmm :P alttaki hayatından memnunmusun?
altında senin olmanı istemiyor demekki alttaki benimle evlenirmisin :rolleyes: dermişimmmmmmm :P alttaki hayatından memnunmusun?
DefectoR Konu Sahibi Beğendim, üstteki sorulardan birini cevaplamamış, evlenme sorusuna... Buse seninle Eeeeeevlenemem, çünkü seni tanımıyorum D Altaki busemi nie tanımıyorum...
Beğendim, üstteki sorulardan birini cevaplamamış, evlenme sorusuna... Buse seninle Eeeeeevlenemem, çünkü seni tanımıyorum D Altaki busemi nie tanımıyorum...