herkes almak istediği telefonu yazsın cvp yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ee cewapları alalım :)

SERTREIS

SERTREIS

Üye
5800 a olan talebin sebebi
5800 fena bir iphone klonudur.
Iphone a para dokmek istemeyenler gidip 5800 aliyorlar. Iphone un fiyati biraz dusunce 5800 birakiyorlar vay efendim ben iphone alcaktimda soyle oldu boyle oldu deyip. Iphone a yonelmektedirler. Ben bu iphone fenomenini anlamiyorum telefon nerden baksan 2 milyar, verilen bu paraya gore piyasada daha ustun ozelliklere yari fiyatina nice telefonlar var samsung wave 8500 gibi
ben anlamis degilim anlayan varsa banada anlatsin

QUOTE]
ben 5800 alcam ama ı phone hiç düşünmedim fiyatları istediği kadar düşsün nokıadan vazgeçmem ayrıca ı phone kullanamam ben adam hafıza kartını çıkarmak için yanımda helak oluyodu az daha! 5800 hem yazılımı hem dizaynı hem de kullanım kolaylığı açısından favorimdir ı phonun özellikleri çok olabilir ama arkaşım da var sadece ARAMA yapmak ve MESAJ atmaak için kullanıyo diğer özelliklerinden haberi bile yok diyom olum sen bunun nasıl kullanıldığını bilyon mu diyo bana hayır heralda öyledir yok şöyledir KONTOR YİYODUR filan diyom eee olum sen bunu niye aldın o kadar parayı niye verdin senin ihtiyacını 3310 da karşılardı diyo yok lan parası o kadar fazla işte güzel tel falan filan yani onu alıpta paramla örnekteki gibi rezil olcama gider 500 tl verir adam gibi beni doyurmaya yeten bi tel alırım kafamı da çokı yormam

saygılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

Burak

Üye
şimdilik telefonumdan memnunum. ama n8'ler ilgimi çekiyor. :D

gfbilker58

Üye
Telefonum x3 ama x2 olmasınıda isterdim.

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
lg optimus L3000

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
başka ?

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
lg optimus 7 veya samsung 8500 wawe

srdrdrml

Üye
nokia n8 :oke:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ps3 + 108 ekran tw :D
Boşwerdim artık telefonu :)

ihsndrmz

Üye
n8im var ama bi htc evo 4g m de olsa iyi olurdu :)

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
cevapları alalım :)

Üst Alt