punqermojo Üye Sen, sen ol! Asla biz olma. --------------- Ekleme --------------- Nazar etme ne olur gasp yap seninde olur
Sen, sen ol! Asla biz olma. --------------- Ekleme --------------- Nazar etme ne olur gasp yap seninde olur
Tehmine_92 Üye Kilometrelerce uzaklara gizlenmish olsa da dostlugumuz ayni gok yuzunu paylashdigimiz surece dostuz(From Tehmine to Eyup)
Kilometrelerce uzaklara gizlenmish olsa da dostlugumuz ayni gok yuzunu paylashdigimiz surece dostuz(From Tehmine to Eyup)
embulshow Üye Baharı Çiçekle, Çayı İki Şekerle, Hayatı Seninle Seviyorum. Senin Sesini, Gelmişini Geçmişini, Tutmayın Lan beni, Özledim Seni.
Baharı Çiçekle, Çayı İki Şekerle, Hayatı Seninle Seviyorum. Senin Sesini, Gelmişini Geçmişini, Tutmayın Lan beni, Özledim Seni.
Necmati Üye gaz firen şanzuman halim duman şöfürün bahtı kara muavinin gönlü yara Genişletmek için tıkla ... güzeldi gökhan
gaz firen şanzuman halim duman şöfürün bahtı kara muavinin gönlü yara Genişletmek için tıkla ... güzeldi gökhan
Necmati Üye ^^Positive^^' Alıntı: Dününü Bugününden Çok Düşünenler Yarın Ne Olacağını Göremezler (: Genişletmek için tıkla ... altyazından çaldın dimi...
^^Positive^^' Alıntı: Dününü Bugününden Çok Düşünenler Yarın Ne Olacağını Göremezler (: Genişletmek için tıkla ... altyazından çaldın dimi...