Herhangi bir numaradan gelen mesajı bi kod sayesinde engelleme olayı varmı arkadaşlar???Yardım ltfen

Konu Sahibi
Herhangi bir numaradan gelen mesajı bi kod sayesinde engelleme olayı varmı arkadaşlar???Yardım ltfen
Başlıkdanda anlaşıldığı gibi herhangi bi numardan gelen mesajı engelleme gibi bi lüksümüz varmı arkadaşlar bi konuda görmüştüm var gibi hatırlıyorum çok aradım ama bulamadım varsa bilgilendirirmisinz lütfen,Şimdiden teşekürler

bufali

Üye
Dediğin şey e-250 de özellik olarak bulunuyor.

pegasus7

Üye
bazı telefonlarda numara filitreme diye geçer oraya numarayı kaydettiğinde o kişiden gelen mesajları 1 daha görmezsiniz...

Ama telefonumda yok diyorsan size tavsiyem telefonunuza "KAV" virüs proğramı yükleyin orada rehbere o kişinin numarasını dahil edin mesaj geldiğinde size zaten proğram sorar bu mesajı kara listeye mi beyaz listeye mi ekle diye ya da mesajı atla diye 3 seçenek var siz kara liste derseniz size o kişiden 1 kez mesaj gelmesi yeter 1 daha o kişiden gelen mesajla canınız sıkılmaz çünkü KAV Virüs Proğramı bunu engelliyor. Benim telefonumda bu proğram var ve inanın 2 yıldır sorunsuz kimse rahatsız edemiyoor...

Kaspersky'in KAV Mobile Virüs Proğramı Türkçe Versiyon google'den arar iseniz mutlaka bulursunuz

Sevgiyle kalın

Karahasan

Emekli Yönetici
Dmitriy.Tarasov.BlackList.Mobile bu program ile engelleyebilirsin telefon numarasını yazın daha mesaj gelmez asla googlede bulursun.

Konu Sahibi
Evet arkadaşlar e-250'ide özelik olarak bulunuyo ve yardımcı olan arkadşlara gerçekten çok teşekkür ederim işe yaradı sağolun

olgetay

Üye
*21*0535xxxxxxx# arama tuşuna basarsan kişiye özel engelleme koyabilirsin engellemeyi kaldırmak için sadece tüm yönlendirmeleri iptal et demen yeterLi olacaktır.. bu kodu girdiğinde arayan kişiye meşgul tonu veriLcek 10 dakka sonrada yanlış bir numara çevirdinizi yanıtını alır...

cokkkk tes edeım

--------------- Ekleme ---------------

kontor gıdıyomu yonledırme oldugu ıcın kardessss?????